Zatiahnuté
15°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Lucie Vondráčková zúri! Stala sa obeťou podvodu!
Zdielať na

Lucie Vondráčková zúri! Stala sa obeťou podvodu!

Archívna reportáž

Hoci si speváčka a herečka Lucie Vondráčková prešla ťažkým obdobím, keď absolvovala najprv nepekný rozchod a následne rozvod s hokejistom Tomášom Plekancom, nikdy sa "neopustila" a na svojom zovňajšku si dala záležať.

Hoci roky plynú, 39-ročná Lucie Vondráčková má stále veľmi mladistvý vzhľad. Iste za to vďačí nielen dobrej kozmetickej starostlivosti, ale aj zodpovednej životospráve.

Jej štíhla postava nemala nikdy chybu, nepoznačili ju ani dva pôrody. Iste to ale nie je zadarmo, Lucie si svoju fyzičku drží pravidelným pohybom a správnou stravou.

Vypočujte si najnovší Vondráčkovej hit - duet:

O to viac ju nahnevalo, že si istá firma bez jej dovolenia "požičala" jej fotku na propagáciu svojho produktu na chudnutie. "Tak sa zase zjavuje podvodná reklama na nejaké podivné chudnutie, kde použili moju fotku. Je to, samozrejme, nezmysel. Jediné, čo funguje, je dosť pohybu a zdravý jedálniček," napísala na Instagram nahnevaná Lucie.

"Proste makať a nejesť blbosti, neverte, prosím, nezmyslom na chudnutie, nech už je tam kohokoľvek fotka," pridala speváčka aj svoje odporúčanie. Nestalo sa jej to pritom po prvýkrát, no nepíše, či zvažuje aj právne kroky proti podvodníckej firme.

Súvisiace články

Najčítanejšie