Skoro jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Lucie Bílá doma nevarí! Rieši to TAKTO prefíkane!
Zdielať na

Lucie Bílá doma nevarí! Rieši to TAKTO prefíkane!

Archívna reportáž

Mnohé celebrity neraz vyhlasujú, ako milujú domáce práce a doma si všetko obriadia samy. Niektoré priznajú, že im chodí pravidelne výpomoc na upratovanie, iné sa zase nehanbia povedať, že im vôbec nie je blízke stáť hodiny v kuchyni.

Lucie Bílá je hviezda takej kategórie, s takou sumou na účte, žeby už zrejme do smrti nemusela pracovne pohnúť ani prstom. Tobôž teda nemusí "hýbať prstom" v domácnosti.

Speváčka by si jednak mohla deliť povinnosti so svojou láskou, Radkom Filipim, ale vie si veci zariadiť tak, že obaja sa môžu venovať príjemnejším veciam. Napríklad kurzom varenia, píše portál Blesk.cz.

Takto sa otvorila Bílá pred kamerou TV JOJ:

Lucka práve s Radkom absolvovala kurz prípravy pokrmov z morských príšer. Chobotnica sa jej nepozdávala, zato ustrice zbožňuje. "Mám ich veľmi rada, ale nemala by som odvahu kúpiť si ich domov. Tak som to skúsila tu a nie je to jednoduché," priznala Bílá.

Nečudo, že Lucie nemá čas, aktuálne intenzívne pripravuje nový muzikál - Adamsovci:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Dej si @royalwatercz, překvap játra...Vaše Morticia Addams ?

Príspevok, ktorý zdieľa Lucie Bílá (@luciebila),

Vzápätí ale dodala, že jej na varenie aj tak jednoducho neostáva čas. "Som typ ženy, ktorá varí, len keď má na to čas. A ten veľmi nemám. Našťastie máme reštauráciu, takže každý deň dostanem od prevádzkára jedálny lístok, ten pošlem ockovi, kamarátkam, a o všetkých mám postarané," prezradila Lucie spôsob, ako sa dostáva k jedlu. Veľmi príjemné "varenie", to sa musí uznať.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie