Oblačno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Ochranca Ivany Gottovej získal vyše milión eur za polhodinu!
Zdielať na

Ochranca Ivany Gottovej získal vyše milión eur za polhodinu!

Archívna reportáž

Po skone Karla Gotta to Ivana nemala jednoduché. Všetci číhali, kde, s kým, ako, prečo. Po čase sa ukázalo, že útočisko našla u podnikateľa ruského pôvodu, 46-ročného Leona Tsoukernika.

Leon Tsoukernik rozhodne nepatrí medzi ľudí, ktorí musia obracať každú korunu. Nečudo, že ani jeho záľuba teda nie je nijako skromná.

Tsoukernik holduje hazardu, zrejme preto si otvoril v Česku aj vlastné kasíno. Pred pár dňami sa ale vybral na návštevu "konkurencie" do rakúskeho Seefeldu.

Zaspomínajte si na zosnulého maestra:

Podnikateľ si chcel najprv zahrať poker, no nedarilo sa mu. Namiesto odchodu z kasína sa rozhodol ešte nahádzať peniaze do automatov. A nie hocijaké peniaze, ale rovno 1000 eur na každé zatiahnutie páky. A šťastena stála pri ňom.

Po polhodine hry sa totiž začali peniaze len tak sypať! Tsoukernik vyhral 1,3 milióna eur. Zamestnancom kasína nechal sprepitné 56 tisíc a odletel svojím vrtuľníkom domov, do Česka. Takáto vysoká suma už pritom raz na jeho účte pristála. V pokrovom turnaji si polepšil o 1,1 milióna, a v USA vyhral v minulosti vyše 5 miliónov dolárov.

Súvisiace články

Najčítanejšie