Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Ivana Gottová a PLÁNY na najbližší rok! Zatiaľ drží smútok
Zdielať na
Hudba

Ivana Gottová a PLÁNY na najbližší rok! Zatiaľ drží smútok

Archívna reportáž

Už to budú dva mesiace, čo je Ivana Gottová vdova. Jej manžel, super hviezdny Karel Gott, opustil tento svet 1. októbra po nerovnom boji s ťažkou chorobou. Ivana sa s novou situáciou musí vyrovnať rýchlo, povinnosti čakajú.

Ivana má už za sebou podpisovanie dohody s vydavateľstvom na dotlač Karlových vianočných albumov, aj rozhodnutie o predaji legendárnej Bertramky. Teraz spravila ďalší krok, píše portál Blesk.cz.

Dalo sa predpokladať, že nejedna agentúra a nejeden interpret by radi zorganizovali čo najskôr po skone Karla Gotta koncert na jeho počesť. História totiž ukazuje, že tieto akcie mávajú po smrti umelcov obrovský úspech. 

Takto sa s Karlom Gottom lúčila verejnosť:

Vlastný tím zosnulého slávika ale rozhodol jasne - ešte je príliš skoro! Vdova Ivana chce držať smútok celý rok, ako je v našich končinách tradícia. Potom až nastane čas pre veľkú poctu v podobe spomienkového koncertu.

A nebude to nič komorné, agentúra Karel Gott Agency, ktorú vedie Ivana, si už údajne zisťovala dostupnosť v mega aréne O2. Práve tam mal mať Karel koncert k jubileu, no zdravotný stav mu to už nedovolil. "Manažment už sondoval prípadné voľné termín v hale na budúci október, teda na obdobie, čo to bude rok, čo pán Gott odišiel," prezradil Blesku zdroj z O2 arény.

Žiadny termín ale zatiaľ nepotvrdili. Je ale isté, že bude. "Oznamujeme, že manažment taký koncert v budúcnosti iste usporiada a bude presne podľa predstáv Karla Gotta," povedala hovorkyňa rodiny, Aneta Stolzová.

​Ihneď po tomto vyhlásení zrušili organizátori chystaný koncert v Bratislave, ktorý mal byť 21. decembra. Organizátor tvrdí, že bude náhradný termín. Jednou piesňou si ale na Karla určite spomenie Hana Zagorová počas svojho vianočného koncertu v pražskej Lucerne.

Súvisiace články

Najčítanejšie