Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Má takmer 60 a stal sa zároveň dedkom aj otcom! Štvrté dieťa s treťou ženou!
Zdielať na

Má takmer 60 a stal sa zároveň dedkom aj otcom! Štvrté dieťa s treťou ženou!

Archívna reportáž

Rockeri sú večne mladí. Akoby ich život neraz plný alkoholu, drog a ponocovania vystužil. Niet pochýb, že pestré to mal aj líder už legendákornej českej kapely Lucie, David Koller.

David Koller patril v 90. rokoch so svojou kapelou k megahviezdam, ktoré si mohli dievčatá vyberať priehrštím. On si ešte koncom 80. rokov založil rodinu a narodil sa mu dnes 32-ročný syn Adam.

Práve ten spravil svojmu otcovi veľkú radosť koncom augusta, keď so svojou manželkou Evou, dcérou speváka Kamila Střihavku, na svete privítali synčeka Vincenta, píše portál Blesk.cz

Takéto novinky prezradil Koller prednedávnom v TV JOJ:

​Značne prekvapivejšia je aktuálna správa, že malý Vincent bude mať takmer dvojičku. Len o dva mesiace po jeho narodení sa totiž dočkal štvrtého potomka aj Vinckov dedo, teda 59-ročný David Koller. Nie je to ale s jeho bývalkou, Slovenkou Lindou Wagnerovou, ale s jeho 31-ročnou partnerkou Annou Dolejskou. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Pozdrav z krásně opravené věže kostela sv. Václava #palavskevinobrani2019

Príspevok, ktorý zdieľa David Koller (@david_koller_official),

Chlapček dostal meno po otcovi a tak je na svete David Koller mladší. Okrem najstaršieho Adama má spevák a bubeník ešte dvoch synov z druhého manželstva, tíndežerov Benedikta a Nikola. 

Súvisiace články

Najčítanejšie