Skoro jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Rytmus sa ocitol v horore! Topil sa v trojmetrovej mrazivej hĺbke!
Zdielať na
Hudba

Rytmus sa ocitol v horore! Topil sa v trojmetrovej mrazivej hĺbke!

Archívna reportáž

Tri veľké udalosti rámcovali Patrikovi Vrbovskému tento rok. Svadba v máji, narodenie synčeka v júli a veľkolepý koncert so symfonickým orchestrom v septembri. To mu ale zjavne nestačilo.

Len čo odohral toľko očakávaný koncert na trnavskom štadióne, prekvapil Rytmus fanúšikov skvelou správou. V decembri vyjde nový album kapely Kontrafakt, na ktorý si ich skalní poriadne dlho počkali.

Ani to však nie je všetko. Rytmus sa pustil do umenia. Tentokrát ale nejde o rap, ale vizuálne umenie, s rapom spojené len okrajovo.

Pozrite si, ako dopadol septembrový koncert:

Vyše 17-minútový film je na naše pomery veľmi nadpriemerný, ako aj mnohí nadšení fanúšikovia komentujú, priam "hollywoodskej kvality". Hororovo spracovaná vízia plynutia času a neschopnosti s ním bojovať sa Rytmusovi a poľskému produkčnému tímu skutočne vydarila.

"Nikdy som sa nevzdal, aj keď mi zobral viac, ako mohol dať. Našiel som pravdu. Alebo ju stále hľadám? Neviem," tak znie len jedna z myšlienok, ktorými Rytmus film popretkával. 

Nakrúcanie trvalo 7 dní, ale nebolo to vždy jednoduché. V bazéne s čiernymi plachtami, aby sa vytvorila ilúzia hĺbky a nekonečnosti priestoru, sa Rytmus ponáral viac, ako by sa mu páčilo. "Vždy sa teším, keď sa niečo točí, ale toto bolo otravné. Zima a režisér chcel odo mňa, aby som sa ponáral do 3m hĺbky, čo bolo nepríjemné na tlak a dych," opísal svoje pocity raper.

Celkový výsledok je ale skutočne kvalitný a zaujímavý. Rytmus svoj krátky film zverejnil v dvoch častiach na svojom Instagrame

Súvisiace články

Najčítanejšie