Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Jasmina šokovala! Sanel jej pripomína opičku a nechcela mu dať ani pusu!
Zdielať na

Jasmina šokovala! Sanel jej pripomína opičku a nechcela mu dať ani pusu!

Archívna reportáž

Jasmina Alagič dostala pozvanie do známej talkshow českého moderátora Jana Krausa. Kým obvykle sa ľudia neraz až obávajú, čo ich v horúcom kresle čaká, Jasmina pôsobila uvoľnene. Slová hľadala len pri jedinej otázke.

Jasmina vie reagovať pohotovo a je nepochybne vtipná. Napokon, po 7 rokoch pred kamerou ju už možno označiť za profesionálku. Odolala aj záludným otázkam a poznámkam Jana Krausa v jeho talkshow. Až kým neprišiel na pretras Sanel.

Jej dvojmesačný synček totiž mamu zjavne neohúril od prvej sekundy. Jasmina priznala to, čo zrejme zažíva mnoho novopečených mamičiek, ale nepovedia to radšej nahlas. Je totiž považované za čudné, ak sa matke jej dieťa okamžite nepáči.

Novorodené bábätko totiž neraz býva zvláštnej farby, vráskavé, napuchnuté, akoby celé dokrčené, navyše je jeho telo pokryté mazom. Jasmina sa nahlas priznala, že sa jej nechcelo ho v takom stave ani pobozkať, keď ju k tomu zdravotná sestra vyzvala. "Keď mi ho dali, povedala som si, že preboha! Naozaj, vyzeral veľmi zvláštne. Znie to čudne, ale bol skôr ako také zvieratko. Skôr mi pripomínal opičku," úprimne so smiechom priznala Jasmina.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Chcem sa veľmi poďakovať za pozvanie @showjanakrausetv, musím povedať ze som sa cítila veľmi dobre a som šťastná že mi písalo množstvo mamiciek ktoré sa vedeli s rozhovorom stotožniť pretože mali veľmi podobné pocity so svojimi novonarodeniatkami? Ano.. moja uprimnost možno niekomu nesedela ale to je v poriadku? som šťastná že si môžem zachovať svoje ja v každom smere a nikdy to nebudem menit len preto ze niečo neznie diplomaticky korektne? som jednoducho mama akých je milión a ja chcem stále zit vo svete kde keď Vám niekto položí otázku tak poviete od srdca to co si myslite a nebudete sa hrať na niekoho kým nieste ❤️ Pre všetky mamičky mam jediný odkaz, keď Vám hocikto bude hovoriť hocičo, nezabudnite: materstvo je TVOJA cesta s TVOJIMI detmi? Krásny vecer? ?@thebrands_thebrands

Príspevok, ktorý zdieľa Jasmina Alagič Vrbovská (@jasmina_alagic),

Na rozhovor okamžite reagovalo mnoho ľudí. Niektorí Jasminu odsúdili, no mnohé matky sa priznali k podobným pocitom. "Som šťastná, že mi písalo množstvo mamičiek, ktoré sa vedeli s rozhovorom stotožniť, pretože mali veľmi podobné pocity so svojimi novonarodeniatkami," napísala Jasmina v statuse na sociálnej sieti.

Jasmina má jednu vzácnu vlastnosť, vie prijať kritiku a dokonca má pre ňu pochopenie. Meniť sa ale preto nebude. "Som šťastná, že si môžem zachovať svoje ja v každom smere a nikdy to nebudem meniť len preto, že niečo neznie diplomaticky korektne," jasne odkázala kritikom.

Malý Sanel sa ale nemusí báť, žeby ho mama nemilovala, na to jeho vzhľad vplyv iste nemá. Navyše, jednak sa každým dňom mení, ako povedala, a na druhej strane má milujúceho otca, ktorý svojou láskou vplýva aj na Jasminu.

Súvisiace články

Najčítanejšie