Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Dara skončila na kyslíku v hyperbarickej komore! Prečo sa tam ocitla?!
Zdielať na

Dara skončila na kyslíku v hyperbarickej komore! Prečo sa tam ocitla?!

Archívna reportáž

Hyperbarická komora je špeciálne zariadenie, ktoré obvykle využívajú najmä pacienti po úrazoch mozgu, po mozgových príhodách a po poškodení mozgu nedostatkom kyslíku. Teraz si do takej komory vliezla aj zdravá Dara Rolins. Alebo to s ňou až také ružové nie je?

Dara už nie je najmladšia, ale ešte stále je to žena v plnej sile. Navyše, s kondíciou a telom mladice. Nikto by nepredpokladal, že by mala nejaké zásadné zdravotné problémy.

Ak aj náhodou nejaký problém má, necháva si to speváčka pre seba. Hyperbarickú komoru nenavštívila pre nutnú terapiu po úraze, či inej komplikácii.

Toto si Dara myslí o nakupovaní:

Liečba kyslíkom pri vyššom tlaku, porovnateľnom s tlakom, aký človek cíti zhruba 10 metrov pod hladinou, prináša výsledky aj zdravým ľuďom. "Zrýchľuje liečebné procesy, uzdravuje zranenia, športové aj emočné vyčerpania, proste ACH," napísala Dara k fotke, ktorú zverejnila na Instagrame.

Dara si hodinku posedela v zariadení a dýchala kyslík, zrejme aj s predstavou, že rozdiel pocíti. Nie je totiž žiadnym tajomstvom, že Dara si na seba a svoje telo potrpí. Otázkou je, či to v jej prípade nebude z menovaných najmä to emočné vyčerpanie, keď sa Dara musí neustále vyrovnávať s tlakom verejnosti na svoju osobu.

Súvisiace články

Najčítanejšie