Skoro jasno
19°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Nádherná FOTKA! Rytmus a Sanel BEZ vodotlače, v celej kráse!
Zdielať na

Nádherná FOTKA! Rytmus a Sanel BEZ vodotlače, v celej kráse!

Archívna reportáž

Odkedy sa stali rodičmi, všetko je inak. V tomto prípade v tom najlepšom zmysle slova - ich láska sa znásobila, život dostal s príchodom Sanela iný rozmer. Rytmus sa nad rolou otca rozplýva, kade chodí a rád sa pochváli aj fotkami.

Jasmina síce pridávala fotky so synčekom bez vodotlače, zato však nikdy neukázala jeho tvár. Rytmus naopak - nedbal zverejniť aj Sanelovu tváričku, no vždy použil vodotlač tak, že aj tak nebolo takmer nič vidno.

Vodotlač pritom bola vždy rovnaká - upozorňovala na blížiaci sa veľkolepý koncert so symfonickým orchestrom na trnavskom štadióne.

​Už naň ale upozorňovať nemusí, už je to tu! Azda aj preto sa Rytmus rozhodol, že konečne zverejní jednu krásnu otcovskú fotografiu bez vodotlače.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Moja motivácia pred koncertom ❤️

Príspevok, ktorý zdieľa @ rytmusking,

Fotka zachytáva spiaceho synčeka a láskavý pohľad milujúceho otca. Malý vlasatý Sanel má skutočne šťastie, akým rodičom sa narodil. "Moja motivácia pred koncertom," napísal stručne tato Rytmus k fotke, ktorá hovorí za všetko.

Fanúšikom neostáva iné, ako dúfať, že s odohraním koncertu končí aj éra vodotlače na fotkách z Rytmusovho rodinného života.

Súvisiace články

Najčítanejšie