Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Malý Archie ostal úplne osirotený! Jeho rodičia sa rozhodli odísť bez neho!
Zdielať na

Malý Archie ostal úplne osirotený! Jeho rodičia sa rozhodli odísť bez neho!

Archívna reportáž

Pred necelými dvomi týždňami pohoršila Meghan časť verejnosti tým, že odletela bez len 4-mesačného synčeka do New Yorku, aby povzbudila na tenisovom turnaji svoju kamarátku Serenu Williams. Teraz spravila niečo podobné.

V tomto prípade ale neodišla od bábätka len 38-ročná Meghan. Spoločnosť jej na ceste do Ríma robí aj jej manžel, 35-ročný princ Harry, píše portál The Sun.

V hlavnom meste Talianska sa konala veľkolepá svadba. Zoznam hostí bol skutočne hviezdy, okrem Meghan a Harryho sa medzi hosťami zjavila napríklad aj Katy Perry a Orlando Bloom, ako aj Ivanka Trump a jej manžel Jared Kushner.

Takto pristala Meghan rola šéfredaktorky magazínu Vogue:

​Nevestou bola 31-ročná Misha Nonoo, vychytená módna návrhárka, ktorá sa vydala za ropného magnáta. Meghan a Misha sú blízke priateľky a je jasné, že Harry na svadbe nemohol chýbať. Údajne to bola práve Misha, ktorá princa herečke predstavila. Navyše, Misha pomáhala Meghan s jej prvou kolekciou oblečenia.

Meghan zažiarila v šatách od Valentina za takmer 10.000 eur:

Po vlne kritiky, ktorá sa týkala neekologických letov súkromným lietadlom, začal pár vojvodov zo Sussexu využívať klasické komerčné linky. Azda aj preto sa rozhodli letieť bez synčeka. "Nechali Archieho doma, ale je to len na pár dní, v sobotu sa vrátia," prezradil nemenovaný zdroj magazínu Fabulous Digital.

V pondelok ale čaká na manželov prvá zahraničná cesta v kompletnej zostave. Aj s Archiem zamieria do Južnej Afriky, kde majú byť až 10 dní.

Súvisiace články

Najčítanejšie