Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Jasmina zvažovala vystúpenie na Rytmusovom koncerte! Bála sa, že by ho s TÝMTO zatienila!
Zdielať na

Jasmina zvažovala vystúpenie na Rytmusovom koncerte! Bála sa, že by ho s TÝMTO zatienila!

Archívna reportáž

Jeden z najočakávanejších koncertov roka je tu! Rytmus v sprievode symfonického orchestra, ako aj v spoločnosti mnohých kolegov spevákov, odpáli večer svoj jediný samostatný koncert roka.

Pochopiteľne, jeho manželka nesmie chýbať. Nepochybne je mu v taký dôležitý deň veľkou oporou. No ako to pri tomto veselom manželskom pár býva, Jasmina si neodpustila žartík.

V roku 2009 sa dostala Jasmina Alagič do finále súťaže Miss Slovensko. Dobrým zvykom v týchto súťažiach bývalo, aby každá z účastníčok predviedla okrem krásy aj svoj talent. Jasmina sa vtedy blysla s nástrojom v ruke.

Saxofónové číslo jej síce víťazstvo neprinieslo, ale prišlo jej vhod práve teraz, keď ho mohla pripomenúť ako žart svojmu manželovi. "Ešte stále zvažujeme moje saxofónové číslo v úvode, ale má to byť tvoj večer, nechcem ťa zatieniť," napísala veselá Jasmina na Instagram.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Je to úžasný manžel a fantastický otec ale aj (skromne laicky poviem) nenormálny umelec! A ja už sa neviem dočkať soboty a jeho koncertu s orchestrom. Prezradím že cvičí každý deň a hru na pišťalke už vycibroval (skoro) do dokonalosti☝️ Takže dúfam muž môj že nám zase raz ukážeš co si zač. Verím ze sa nepotknes o kábel od mikrofónu ( aj keby som sa smiechom zabila), že ti nevypadne ten 5 palcový LCD televízor co si pre nás nachystal a ze bude dobrý zvuk aj v tom 54 rade kde som si vybojovala rozkladaciu stoličku s prístelkou pre maleho?‍♀️ PS: ešte stále zvažujeme moje saxofonove číslo v úvode ale ma to byt tvoj večer, nechcem ta zatienit? Vidíme sa tam? ❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Jasmina Alagič Vrbovská (@jasmina_alagic),

Samozrejme, v skutočnosti chcela upozorniť na koncert, ktorý jej manžel chystal celý rok. "Je to úžasný manžel a fantastický otec, ale aj, skromne laicky poviem, nenormálny umelec! A ja už sa neviem dočkať soboty a jeho koncertu s orchestrom. Prezradím, že cvičí každý deň a hru na píšťalke už vycibril skoro do dokonalosti," zašla od vážnych slov opäť k žartu nadšená manželka Jasmina.

Naznačila aj to, že o koncert v Trnave je skutočne veľký záujem. "Verím, že bude dobrý zvuk aj v tom 54. rade, kde som si vybojovala rozkladaciu stoličku s prístelkou pre malého," neprestala vtipkovať. Lístky sa ešte v sobotu doobeda stále dali kúpiť, no skutočne boli už aj plne vypredané sektory.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie