Jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Gottovi poslala odkaz svetová mega hviezda! Spevák bojoval s rovnakou chorobou
Zdielať na

Gottovi poslala odkaz svetová mega hviezda! Spevák bojoval s rovnakou chorobou

Archívna reportáž

Karel Gott postavil do pozoru celé Česko aj Slovensko, keď pred pár dňami zverejnil šokujúcu správu o svojom zdravotnom stave. Akútna leukémia nie je žiadna chrípka, život maestra je skutočne v ohrození.

Medicína je, samozrejme, zásadnou zbraňou v boji so zákernou chorobou. Nie je ale žiadnym tajomstvom, že psychika pacienta je nemenej dôležitá. Portál Blesk informoval, že Karlovi Gottovi poslala povzbudzujúci odkaz aj skutočne svetová mega hviezda.

Keď za tým pacientom stojí celý národ, dokonca aj dva či tri, je to už poriadna injekcia. Karel sa môže spoľahnúť nielen na Čechov, ale aj na Slovákov a dokonca aj na Nemcov.

Problémy so zdravím trápia maestra už dlhšie:

Sú to tisíce povzbudivých správ, ktoré za týždeň Gott dostal. Medzi odkazmi od fanúšikov z radov verejnosti sa našla kopa správ aj od celebrít z oboch republík.

Jeden odkaz ale skutočne svieti nad všetkými, minimálne čo sa týka svetového úspechu človeka, ktorý sa rozhodol Karla svojím odkazom podporiť. "Práve sedím s pánom Carrerasom. Všetci posielame priania toho najlepšieho. Myslíme na vás a dúfame, že sa čoskoro uzdravíte," napísala Gottovi odkaz Rosi Pritz, manažérka slávneho Josého Carrerasa.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Právě si pročítám vaše další překrásné vzkazy a přání a mám z nich ohromnou radost. Děkuji vám za podporu.❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Karel Gott (@officialkarelgott),

Slávny španielsky operný spevák má za sebou podobne náročný boj. V roku 1987 bojoval dnes už 72-ročný tenor s leukémiou a lekári veľmi optimistickí neboli. Po náročnej liečbe sa stal priam zázrak a Carreras sa opäť vrátil na pódiá.

V roku 2010 požiadal Karla Gotta, či by sa nestal vyslancom za Českú republiku pre jeho Nadáciu José Carrerasa na boj s leukémiou. Tá podporuje pacientov bojujúcich s touto chorobou a spravuje aj banku darcov kostnej drene. Je iróniou osudu, že o 9 rokov neskôr sa táto choroba nemilosrdne postavila do cesty aj Karlovi Gottovi.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie