Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
TOTO je Vondráčkovej náhrada za Plekanca! O desať rokov mladší svalnáč!
Zdielať na

TOTO je Vondráčkovej náhrada za Plekanca! O desať rokov mladší svalnáč!

Už vyše roka netvoria 39-ročná Lucie Vondráčková a 36-ročný Tomáš Plekanec pár. Hokejista sa teší na bábätko s novou partnerkou, ale jeho stále ešte manželka Lucka za ním evidentne nesmúti.

Posledné týždne sa šepkalo o vzťahu medzi Luckou Vondráčkovou a 26-ročným športovcom Tomášom Zonygou. To sa napokon nepotvrdilo, Zonyga klebety ukončil vyhlásením, že je zadaný a nie je to Lucka, písal portál Blesk.cz, ktorý priniesol aj najnovšiu správu o novej láske speváčky.

Vyšlo najavo, kto je po boku herečky a speváčky Vondráčkovej. A je to poriadny kus chlapa.

Pozrite si jeden z najnovších klipov speváčky:

Lucie prekvapivo opäť zalovila v hokejových vodách. Jej vyvoleným je podľa všetkého brankár Marek Peksa. Jeho Instagram plnia viac, ako hokejové úspechy, fotky z posilňovne. Má čo ukázať.

Podľa všetkého ich spojilo nakrúcanie klipu k novej Vondráčkovej pesničke. Ešte v polovici júla sa pochválil fotkami so speváčkou, od ktorej je o 10 rokov mladší. Tá vzťah oficiálne nepotvrdila, ale jej vyjadrenie pre Blesk je veľavravné: "Po poslednom vzťahu budem veľmi opatrná, kým si niekoho pustím do života, aj s ohľadom na mojich dvoch synov. S Markom sa poznáme a páči sa mi na ňom, aký je to skvelý otec, naše deti si rozumejú".

Rozvedený Peksa má z predchádzajúceho vzťahu dcérku. Niekoľko hokejových sezón strávil aj na Slovensku, kde hral za hokejové kluby Senice, Žiliny a Skalice. Aktuálne pôsobí vo Francúzsku.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie