Oblačno
21°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Neuveriteľné video! Nemal by Rytmus radšej kontaktovať odborníka?!
Zdielať na

Neuveriteľné video! Nemal by Rytmus radšej kontaktovať odborníka?!

Archívna reportáž

Dalo sa čakať, že keď sa stane Rytmus otcom, každá fotka, každá veta, každý komentár prejde dôkladným posúdením verejnosti. Ak by si ale niekto myslel, že si raper aj nechá reálne poradiť, je na míle od pravdy.

Už pomaly od počatia komentovali ľudia Jasminine tehotenstvo, jej jedálniček, správanie, obliekanie, jednoducho všetko. Ale zatiaľ najväčšie "peklo" rozpútala fotka so Sanelom v nosiči.

Ten totiž nespĺňa požiadavky na skutočne ergonomický nosič, ako ho odporúčajú odborníci, a tak sa ozvalo viacero skúsenejších mamičiek, či poradkýň nosenia, aby čerstvým rodičom v dobrom poradili. Nestretli sa s pochopením, naopak, čakal ich výsmech v priamom prenose.

Rytmusove šťastie zrejme len tak niečo nenabúra:

Aby toho nebolo málo, pridal sa aj Rytmus. Aj on totiž pár dní po Jasmininom statuse s kontroverzným nosičom zverejnil fotku so Sanelom v tom istom "nosítku", ako ho nazval. Tentokrát zožal prevažne ovácie, mamičky s dobrými radami sa rozhodli prevažne mlčať.

Napriek tomu pridal Rytmus video, v ktorom sa pýta mamičiek z "belasého poníka", čo je skomolený názov známeho rodičovského webu, či by mu odporučili plienku "z NASA, ktorú môže nosiť dieťa až do troch rokov a netreba ju meniť".

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

#Bio #BioMama #Vegan #Brožúrky #Vlog #Family #Daddy #BelasyPoník #Nosítka #Plienky

Príspevok, ktorý zdieľa @ rytmusking,

Ako priznal, malý Sanel sa vyprázdňuje pomerne často a tá plienka by im "s Jasminkou veľmi pomohla". Navyše, zaujala ho vraj aj informácia o nosiči, ktorý má integrovanú klimatizáciu.Na prvý pohľad by sa tak zdalo, že buď si Rytmus uletel na nejakých nedôveryhodných weboch, alebo sa zbláznil.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Včera mal mesiac čávo ❤️

Príspevok, ktorý zdieľa @ rytmusking,

Samozrejme, správna je tretia možnosť - robí si žarty zo všetkých mamičiek, ktoré chodia po rady na internet. Na jednej strane niekedy sa šíria skutočne veľké bludy, na druhej ale treba priznať, že mnoho žien sa dostane aj k radám odborníkov, ktoré by sa k nim možno iným spôsobom nedostali.

Takéto sito by možno mali spraviť aj Rytmus s Jasminou, niektoré rady sú totiž naozaj osožné a odborníci by im ich potvrdili. Ako napríklad tie o ergonomických nosičoch.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie