Oblačno
14°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Takúto bitku Jasmina asi ešte nezažila! Medzi ženami sa strhol šialený spor!
Zdielať na

Takúto bitku Jasmina asi ešte nezažila! Medzi ženami sa strhol šialený spor!

Archívna reportáž

Jasmina Vrbovská Alagič si už zrejme zvykla na to, že je jednou z najsledovanejších celebrít. V takej situácii si nemôže dovoliť ani najmenší prešľap, lebo sa okamžite spustí hystéria. Tentokrát rozpútala poriadnu slovnú bitku!

Medzinárodný deň psov oslávila aj Jasmina. Netají sa tým, že sučku Daphne miluje a považuje ju za súčasť rodiny. "Naša sladká Daphne, ďakujeme, že Ťa máme, že nás miluješ a my milujeme Teba," napísala na Instagrame pekné vyznanie psíkovi Jasmina.

Mnohé ženy ale zjavne zaujalo niečo úplne iné. Na fotke je Rytmus, Daphne a Jasmina so Sanelom v nosiči. A to je kameň úrazu.

Rytmus rozprával, prečo je dôležité s deťmi komunikovať:

Hoci sa nosenie v posledných rokoch stalo veľmi populárnym aj na Slovensku, mnohé mamičky si zakúpia nosič bez toho, aby mali informácie o význame správneho výberu. Krok vedľa zjavne spravila aj Jasmina. Krásny nosič, ktorý má na fotke, totiž nie je ergonomický tak, ako odporúčajú odborníci.

Zrejme v dobrej viere sa ozvalo viacero mamičiek a Jasmine odporúčalo, aby si naštudovala informácie o tom, prečo je zásadné si vybrať správny nosič. "Je úžasné, že malého chcete nosiť. Ale skúste to robiť správne," napísala jedna z fanúšičiek.

To ale nemala robiť. Väčšina diskutujúcich sa totiž do nej, ale aj ďalších s podobným názorom pustila ako osy. "Nechajte si tie svoje kydy," napísala jedna. "Matky, do útoku! Všetci sú zvedaví na vaše pindy," pridala sa ďalšia. "Nech si malého nosí v čom chce a vy sa starajte o seba," znela ďalšia veta. "Aj keby ho nosila v igelitke, vám to môže byť jedno," zaklincovala ďalšia.

Podobných komentárov bolo neúrekom a nejeden sa zvrhol vyslovene do urážania žien, ktoré sa Jasmine pokúsili poradiť. Jedna z nich to ale povedala natvrdo: "Tak Jasmina vloží fotku celej rodinky, kde je vidieť totálne shit nosítko a tu sa všetci, vrátane nej, divíte kritike?".

Jasmina sa spor so zhruba 250 komentármi nepokúsila upokojiť. A je len na nej, či sa odhodlá dať na rady, ktoré dostala - či už tie o ergonomických nosičoch, alebo tie, že sa má vykašľať na to, čo jej kto hovorí.

Súvisiace články

Najčítanejšie