Zatiahnuté
12°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Slávny herec sa totálne vytočil! Vulgárne naložil premiérovi!
Zdielať na

Slávny herec sa totálne vytočil! Vulgárne naložil premiérovi!

Archívna reportáž

Politici nikdy nie sú milovaní celým národom. Vždy sú ľudia rozdelení na dva tábory - jeden je s vládou spokojní, druhý by ju najradšej vymenil. Tentokrát je to premiér, ktorý absolútne vytočil slávneho herca.

Situácia vo Veľkej Británii je od referenda o Brexite veľmi neistá. Zdá sa, že ani samotní Briti celkom nevedia, čo chcú. Keď sa Tereze May nepodarilo vyjednať s Bruselom podmienky, aké si Británia kládla, podala demisiu a nahradil ju Boris Johnson.

Ten sa rozhodol rozpustiť parlament, čo v krajine spôsobilo obrovské protesty. V sobotu protestovali v Londýne desaťtisíce ľudí nielen proti tomuto rozhodnutiu, ale aj proti samotnému premiérovi. Ešte predtým sa ale k situácii vyjadril slávny herec, 58-ročný Hugh Grant.

Večný starý mládenec sa minulý rok oženil:

​"Nebudeš sa s**ť s budúcnosťou mojich detí. Nezničíš slobodu, pre ktorej obranu môj starý otec bojoval v dvoch svetových vojnách. Pos*r sa, ty jedna preceňovaná gumená kačica. Británia protestuje proti tebe a tvojmu gangu nahon**ých úradníčkov," napísal Hugh na Twitter.

Tweet sa stretol s obrovským ohlasom, páčil sa takmer 370 tisíc ľuďom a 90tisíc ho zdieľalo. Ale situácia v Británii nie je jednoznačná, ukázalo sa aj pod Grantovým statusom. Mnohí sa na neho hnevajú a pripomínajú mu, že volili Brexit a tešia sa, keď Británia skutočne opustí EÚ.

Súvisiace články

Najčítanejšie