Oblačno
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Definitívny koniec bratského puta?! William dal Harryho jednoducho VYMAZAŤ!
Zdielať na

Definitívny koniec bratského puta?! William dal Harryho jednoducho VYMAZAŤ!

Archívna reportáž

Medzi synmi princa Charlesa to podľa všetkého škrípe už nejaký ten piatok. William a Kate údajne neprijali s veľkým nadšením Harryho manželku Meghan, no ten za ňou plne stojí.

Z času na čas vyplávajú na povrch informácie, ktoré svedčia o nie práve ideálnom vzťahu dvoch bratov, ktorí si boli po smrti matky, princeznej Diany, veľmi blízki. Odkedy majú vo svojich životoch vlastné manželky, škrípe to.

Zvláštnych drobností, ktoré nútili ľudí zamyslieť sa nad tým, či sa bratia majú ešte stále radi, korunoval v posledných dňoch skutočne radikálny krok princa Williama a jeho manželky, píše portál blesk.cz.

William a Kate sa prednedávnom zúčastnili tradičnej regaty:

Z kráľovskej charitatívnej organizácie princa Williama a Kate Middleton totiž zmizla akákoľvek stopa po Harrym a jeho manželke Meghan. Organizácia zmenila názov a Harryho s manželkou odtiaľ jednoducho vyškrtli. Už to viac nie je „Kráľovská nadácia vojvodu a vojvodkyne z Cambridge a vojvodu a vojvodkyne zo Sussexu“, ale len stručnejšie „Kráľovská nadácia vojvodu a vojvodkyne z Cambridge“.

Kráľovská rodina tvrdí, že za tým rozhodne nie je spor medzi bratmi. Pravdou je, že Harry a Meghan sa chcú vo všetkom osamostatniť. Vytvorili si pred časom vlastný instagramový účet a plánujú si zriadiť vlastnú nadáciu. Zdá sa, že kráľovská "fantastická štvorka" je už definitívne minulosťou.

Súvisiace články

Najčítanejšie