Polojasno
11°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
TAKTO gratuluje brat bratovi?! Harry blahoprianím Williamovi šokoval verejnosť
Zdielať na

TAKTO gratuluje brat bratovi?! Harry blahoprianím Williamovi šokoval verejnosť

Archívna reportáž

Vojvodkyne Meghan a Kate zrejme priateľkami nikdy nebudú, to sa šepká už dlho a svojím správaním to potvrdzujú. Harry a William sú ale bratia, ktorí si boli veľmi blízki, ľudia verili, že manželky ich vzťah nenaštrbia.

Zdá sa, že reči o kríze vzťahu medzi párom vojvodov z Cambridgeu a vojvodami zo Sussexu sú pravdivé. Princ William oslávil 37. narodeniny, no od svojho brata sa vrelej gratulácie nedočkal.

Nie je jasné, či v súkromí Harry brata kontaktoval a poblahoželal mu tak, ako by sa medzi bratmi očakávalo. Vrelo, s láskou, úprimne. Na sociálnej sieti predviedol absolútny opak.

Bratia si boli navzájom aj svedkami na svojich svadbách:

Na oficiálnom Instagrame manželov Williama a Kate pribudol status s poďakovaním za blahopriania k narodeninám. A pod ním sa zjavil jeden nenápadný komentár. Ak by nebol napísaný z oficiálneho konta manželov Harryho a Meghan, nikto by si ho asi nevšimol.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

? Thank you everyone for your lovely wishes on The Duke of Cambridge's birthday!

Príspevok, ktorý zdieľa Kensington Palace (@kensingtonroyal),

Išlo ale skutočne o blahoprianie od Williamovho brata a jeho ženy. A bola to jediná veta: "Všetko najlepšie vojvodovi z Cambridgeu!" Na suchú, neosobnú gratuláciu okamžite zareagovali tisíce fanúšikov. A nič pekné si veru vojvodovia zo Sussexu nevypočuli.

​"Hanba, hanbite sa," zaznelo viackrát. "Meghan a Harryho zožiera závisť voči Williamovi, jeho rodine a jeho pozícii," dedukoval jeden z komentujúcich. Ďalší adresoval Harrymu výčitku: "Aká obyčajná a chladná správa, takto sa správaš k svojmu jedinému bratovi?" "Je smutné, že sa mu Harry tak odcudzil, keď si boli kedysi takí blízki," napísal ďalší.

Reakcia od oslávenca neprišla. Len bratia vedia, ako je to medzi nimi naozaj, vysoko pravdepodobné ale je, že zrejme ani žartom by takúto chladnú gratuláciu von nedali, ak by skutočne nešlo o naštrbené vzťahy.

Súvisiace články

Najčítanejšie