Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Inšpiroval Dominiku Mirgovú pri novom klipe Andrej Danko? Názov to napovedá
Zdielať na

Inšpiroval Dominiku Mirgovú pri novom klipe Andrej Danko? Názov to napovedá

Archívne video Archívna reportáž

Síce jej v televíznej súťaži o najlepšieho speváka krajiny prvenstvo napokon uniklo, na rozdiel od víťazky, Vierky Berkyovej, Dominika na kariéru speváčky nezanevrela.

Dvanásť rokov na scéne a stále v povedomí verejnosti, to je veľký úspech. Dominike sa to podarilo aj vďaka jej usilovnosti, keď neustáva v tvorbe. Na konte má už tri albumy a niekoľko singlov.

Aktuálne je na spadnutie ďalší videoklip. Dominika na ňom zrejme pracovala aj počas dovolenky v Tunise, odkiaľ na svoj Instagram pridala zopár fotiek. Na jednej je aj so zvieratkom, kto by ale čakal nejakého chlpáča, je na omyle. Po ramene jej lezie chameleón.

Tento klip vydala Dominika v apríli:

​Možno je to náhoda, možno to Dominike ani nenapadlo a chcela len opísať svoje pocity, ale názov pesničky, ktorú avizuje, je doslovným citátom Andreja Danka. "Ja si to užívam, ja sa cítim dobre," povedal Andrej Danko na jednej tlačovke a odvtedy táto hláška zľudovela natoľko, že sa stala súčasťou mnohých videí, dokonca sa aj výrobcovia tričiek a iných predmetov nechali uniesť a použili ju na potlač.

Samozrejme, dobre sa môže cítiť každý, zjavne aj Dominika, lebo jej najnovší klip bude práve k piesni s názvom "Ja sa cítim dobre" z tohtoročného albumu Toto som ja. A kdesi v pozadí zrejme bude inšpirácia práve výrokom predsedu parlamentu, lebo už vo februári v jednom zo svojich statusov jeho kompletné znenie použila. Danko sa tak stal citovaným už aj v populárnej hudbe.

Súvisiace články

Najčítanejšie