Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Jasmina a Rytmus mali veľké plány, nič z toho nebude! TOTO je dôvod!
Zdielať na

Jasmina a Rytmus mali veľké plány, nič z toho nebude! TOTO je dôvod!

Archívna reportáž

Človek mieni, osud mení. Aj tak by sa dala opísať situácia u manželov Vrbovských. V príjemnom letnom počasí by človek rád podnikol všeličo, ale niekedy to proste nejde.jasmina

Kopa možností, ideálne počasie, chuť vyraziť. No aj tak ostali Jasmina a Rytmus doma. Nebola za tým pritom ani žiadna choroba, ani nečakané pracovné povinnosti.

Obyčajná lenivosť. Presne to je asi najčastejšia príčina zrušených plánov každého človeka. Keď už teplomer stúpne nad isté hodnoty, nejednému sa nechce ani pohnúť.

Žiadna lenivosť nebude prípustná na Rytmusovom veľkolepom koncerte, lístky si už môžete kúpiť:

​Pokojne to pritom možno zvaliť aj na tlak vzduchu. Ak je nízky, cítime sa ako "ovalení", z postele nás nedostane nič. A práve tlak označila Jasmina za hlavného vinníka zmeny víkendových plánov u Vrbovských.

Jasmina úprimne priznala, že nado všetkým v sobotu vyhrala posteľ a sledovanie filmov. Ideálny "lenivý" deň. "Nemáte pocit, že je dnes akýsi čudný tlak? V hodnotách medzi ibajedz' až po neopovážsaničrobiť'?" pýta sa s humorom nastávajúca mamička.

Na druhej strane, pri pohľade na Jasminine aktivity, je aj dobre, ak si občas vyslovene lenivo oddýchne, bábätko predsa potrebuje od svojej mamičky kopu energie a tú dodá ideálne výdatný spánok.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie