Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Čerstvo rozvedený Kramár a druhé manželstvo?! TAKÁTO je jeho reakcia!
Zdielať na

Čerstvo rozvedený Kramár a druhé manželstvo?! TAKÁTO je jeho reakcia!

Archívna reportáž

Na pomery celebrít vydržalo manželstvo Maroša Kramára a Nataše Nikitinovej neuveriteľne dlho. Celých dvadsať rokov tvorili na pohľad idylický pár, energická Nataša dokázala zjavne udržať rozjareného Maroša na uzde. Až do toho roku.

S príchodom tohtoročnej jari sa skončilo manželstvo jedného z najobľúbenejších slovenských hercov. Čerstvý šesťdesiatnik Kramár sa rozviedol s matkou svojich troch detí, 51-ročnou právničkou Natašou.

Po dvadsiatich spoločných rokoch našli zrelí ľudia, našťastie, cestu, ako sa rozísť priateľsky. Aj preto spolu naďalej normálne komunikujú a rodinný život tým v podstate nijako neutrpel. "Možno sme ešte otvorenejší, úprimnejší, možno je náš vzťah teraz lepší," vyjadril sa Kramár pre portál blesk.cz.

Toto priviedlo Maroša prednedávnom k slzám:

​Maroš sa na nedostatok peňazí ani majetku sťažovať nemôže, bezdomovec sa z neho po rozvode rozhodne nestal. Bez problémov si zariadil nový domov. "V škatuliach už nežijem, mám už takmer všetko zariadené. Mám okolo seba aj ľudí, ktorí mi žehlia košele," povedal bezstarostne.

​Zrejme to ale nebude nová známosť, ktorú by takto zapriahol do domácich prác. A keby aj, nádeje na sobáš sú údajne úplne vylúčené. "Druhýkrát by som už do chomútu nešiel, v žiadnom prípade. Ničomu sa nebránim, život ide ďalej. Určite si ale ten obrad odpustím, už mi to raz stačilo, premiéra je vždy len jedna," povedal veselo na tému ďalšieho manželstva Kramár.

Súvisiace články

Najčítanejšie