Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Známy herecký pár nakrútil šialené VIDEO! Reagujú tak na správu o ich rozchode
Zdielať na

Známy herecký pár nakrútil šialené VIDEO! Reagujú tak na správu o ich rozchode

Archívna reportáž

Nie je ľahké byť celebritou pod dohľadom bulváru. Paparazzovia striehnu na každom rohu, súkromie sa hľadá len ťažko. Keď ale nič nenájdu, je, žiaľ, pomerne bežné, že si nejakú správu aj úplne vymyslia.

Svoje o tom vedia aj hollywoodski herci Mila Kunis a Ashton Kutcher. Už sedem rokov tvoria pár, od roku 2015 sú manželmi. Aby to bolo ešte dokonalejšie, sú šťastnými rodičmi 4-ročnej dcérky Wyatt a dvojročného syna menom Dimitri Portwood.

Ťažko sa hľadá chybička na tomto dokonalom vzťahu. Tak v istom bulvárnom plátku nelenili a pomerne kvetnato si vymysleli, že Mila a Ashton sa rozišli. Presnú príčinu, pochopiteľne, neuviedli.

Ashton svedčil koncom mája na súde v tomto procese:

​Nezabudli ale hmlisto dodať, že príčinou je akési Ashtonovo temné tajomstvo. Zlatým klincom je potom už len informácia, že deti si berie Kunis. Manželia sa rozhodli zareagovať.

Žiadna žaloba, ani žiadosti o ospravedlnenie. Mila a Ashton odpovedali vtipným videom. Bulvárny časopis tak utŕžil hanbu, svet sa dozvedel pravdu a herci ešte aj zabavili svojich fanúšikov. "Možno na budúci týždeň bude mať moja žena dvojičky. Už po tretíkrát. Kto by to počítal," napísal k videu vtipnú poznámku Ashton.

Súvisiace články

Najčítanejšie