Oblačno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Knechtovej bývalý zajačik má zrejme po kariére! Súd poslal Borkovca do basy!
Zdielať na

Knechtovej bývalý zajačik má zrejme po kariére! Súd poslal Borkovca do basy!

Archívna reportáž

Mohla to byť kariéra ako hrom. Namiesto toho to vyzerá na zničený život. Register trestov so záznamom totiž zrejme nádejnému spevákovi Petrovi Borkovcovi veľa pozitív neprinesie.

Problémový sa javil byť 20-ročný Petr Borkovec, o ktorého vzatí do väzby píše portál aktu.news, už počas speváckej súťaže, no možno aj preto sa dostal až do finále. "Zlý chlapec" sa zapáčil aj porotkyni Kataríne Knechtovej, hoci bol medzi nimi rozdiel 18 rokov. Pustila si ho k telu, on mal ale zálusk na viac, ako len na jej srdce.

Krátky, no vášnivý a búrlivý vzťah ukončila speváčka aj preto, že je zmizlo pár cennejších vecí. Podozrenie padlo okamžite na Petra. Ako sa neskôr ukázalo, nebolo to prvý, ani poslednýkrát, čo si privlastnil veci ľudí, ktorí ho pustili do svojej blízkosti.

Video, ktoré zverejnil portál aktu.news. Prevoz Borkovca na záchytku a do väznice:

Petr prepadol alkoholu a peniaze zháňal podľa všetkého aj predajom mobilných telefónov, topánok či oblečenia svojich mileniek či známych. Polícia ho vyšetrovala viackrát, okrem krádeží aj za výtržníctvo.

Posledný post má Borkovec na Instagrame z konca júna, odvtedy mlčí:

Tentokrát už ale mala zjavne polícia dosť dôkazov na to, aby sa Petr nedostal z cely predbežného zadržania na slobodu. Pre obavy z pokračovania v trestnej činnosti ho súd poslal do "tvrdej basy" na Pankráci v Prahe. Ak sa obvinenia podarí dokázať pred súdom, zrejme sa tak rýchlo na slobodu nedostane.

Súvisiace články

Najčítanejšie