Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Dara dovolenkuje s dvomi mužmi! Priznala, že ich zbalila v Prahe!
Zdielať na

Dara dovolenkuje s dvomi mužmi! Priznala, že ich zbalila v Prahe!

Archívna reportáž

Dara Rolins žije skutočne život snov. Buď fotí, koncertuje, alebo je na dovolenke. Podľa fotiek behá po svete v podstate každý mesiac. Aj teraz.

Z dovolenky v Dubaji chrlí na Instagrame fotku za fotkou. Horúce arabské slnko si užíva, ako obvykle, so svojou dcérkou Laurou, prezývanou Lola. Ale nielen s ňou.

Na fotke z piatku im na motorovom člne robili spoločnosť ešte dvaja muži. A neboli to náhodní okoloidúci. Dara priznala, že jeden z nich patrí do jej života už poriadne dlho.

O Darinom novom vzťahu sa klebetí už dlho:

"Ten po mojom pravom boku mi je nablízku už 24 rokov, sme práve vypočítali. Začínal ako môj historicky prvý tanečník a choreograf," napísala k fotke Dara, ktorá si skutočné priateľstvo evidentne veľmi váži. Nečudo, v šoubiznise to je neraz veľká vzácnosť. 

"Skutoční priatelia, pravdivé emócie, ľudia, ktorí zostávajú navždy," dodala k fotke speváčka. Vie, o čom hovorí. O svoju najlepšiu priateľku Evu prišla pred tromi rokmi, keď podľahla rakovine. Minulý rok z jej života zmizol po 7 rokoch jej ex-partner Rytmus. Verných priateľov, ktorí ju nemajú radi len preto, že je hviezda, si musí skutočne vážiť.

Súvisiace články

Najčítanejšie