Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Dara úplne otvorene! Pre TOTO nemala dieťa s Rytmusom!
Zdielať na

Dara úplne otvorene! Pre TOTO nemala dieťa s Rytmusom!

Archívna reportáž

Zdá sa to byť už ako večnosť, odkedy sa Dara a Rytmus rozišli, no speváčka stále počúva narážky na jej bývalý vzťah. Svadba s Jasminou, narodenie synčeka - všetci akoby čakali, čo na to Dara.

Speváčka pritom už veľakrát povedala, že je to dávno za ňou. Tomu sa aj dá veriť, je ti predsa už pomaly rok a pol od rozchodu a jej život je pestrý. Rozhodla sa ale ešte objasniť, prečo sa ona nestala matkou Rytmusovho dieťaťa, píše portál ahaonline.cz.

Dara a Rytmus spolu boli 7 rokov a celú dobu tvrdili, žeby bábätko chceli. Dokonca tomu nechávali otvorený priebeh. No teraz speváčka pre magazín Sedmička povedala, že to celkom také žiadané nebolo. "Postupom času začne človek na isté veci pozerať inak, vidí reálne, zloží si ružové okuliare a povie si, či dieťa chce, alebo nechce," hovorí o svojich skutočných pocitoch Dara.

Takto vyzerali prvé špekulácie o rozchode Dary a Rytmusa:

​Priznáva ale, že napriek vnútorným obavám sa skutočne dieťatku nebránili a veci nechali plynúť. "Keby to osud chcel, tak by sa to stalo, ale tým, že sme to nijako nehrotili, takto dopadlo najlepšie, ako to dopadnúť mohlo," vyznala sa Dara.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Čakal som na teba celý život, v mojom podvedomí som ťa nosil každý deň ❤️ #Otec #Sanel

Príspevok, ktorý zdieľa @ rytmusking,

Napokon, ona už dcérku mala, podľa všetkého po dieťati túžil najmä Rytmus. Dočkal sa až s Jasminou, ktorú označil sa ženu svojho života. Tá mu pred týždňom priviedla na svet synčeka Sanela. Zdá sa, že príbeh všetkých troch, teda Dary, Rytmusa a Jasminy, napokon mal pre všetky strany šťastný koniec.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie