Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Správa a fotka z pôrodnice! Jasmina úprimne o zdravotnom stave svojho syna!
Zdielať na

Správa a fotka z pôrodnice! Jasmina úprimne o zdravotnom stave svojho syna!

Archívna reportáž

Mamičky by vedeli rozprávať o relativite času! V tehotenstve akoby sa spomalil a tých 40 týždňov sa zdá byť dlhých ako dva roky. Tak to býva, keď sa na niečo veľmi tešíte. A väčšia radosť a očakávanie, ako príchod dieťaťa na svet, azda neexistuje.

V piatok sa dočkali aj Jasmina a Rytmus. Bezproblémové, priam idylické tehotenstvo vyvrcholilo zrejme nekomplikovaným pôrodom, súdiac podľa prvej fotky, ktorú zverejnili. Jasmina je skutočne chodiaca reklama na materstvo.

V deň narodenia malého Sanela zverejnili obaja fotku s bábätkom na svojom Instagrame. Kým Rytmus sa oddal pocitom, hoci nezabudol na výraznú vodotlač, ako je u neho zvykom, Jasmina zatiaľ len ťažko hľadala slová. Je to pochopiteľné, len ťažko možno naplno opísať šťastie a lásku, ktorú cíti novopečená matka.

Dokonalé šťastie Vrbovských je zavŕšené:

​Sľúbila, že sa čoskoro ozve a sľub splnila. Žiadne patetické vyznanie sa ale zatiaľ nekonalo. To, čo napísala, je ale azda ešte veľavravnejšie. "Chcem sa ospravedlniť všetkým, komu som neodpísala, pripadne nereagovala hneď, prosím majte so mnou strpenie, musím sa priučiť (odznova) venovať aj iným veciam, ako pozeraniu na neho," úprimne sa priznala Jasmina. Azda každá mama potvrdí, že je to presne tak - nedá sa prestať pozerať na svoje bábätko, pre každú to najkrajšie na svete.

A v ďalšej vete prezradila ešte viac. "Ja a náš baby krab Vás všetkých pozdravujeme, sme v poriadku a nenormálne šťastní, prajeme všetkým z Vás tento zázrak aspoň raz zažiť," objasnila zdravotný stav synčeka, ako aj svoj popôrodný, čerstvá mamička.

Ak všetko dobre pôjde, z pôrodnice ich prepustia zrejme v utorok. Príchodom domov sa už naplno rozbehne rodičovský kolotoč, na ktorý sa s Patrikom tak veľmi tešili.

Súvisiace články

Najčítanejšie