Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Verešová sa chcela tváriť ako dokonalá matka, ľudia si ale všimli TOTO!
Zdielať na

Verešová sa chcela tváriť ako dokonalá matka, ľudia si ale všimli TOTO!

Archívna reportáž

Nielen Dara si užíva horúce grécke slnko a krásne stredomorské pláže. Kým začiatkom júla to bol ostrov Mykonos, aktuálne si s rodinou užíva Krétu.

Andrea Verešová patrí nepochybne medzi najúspešnejšie slovenské MISS. Korunku získala presne pred dvadsiatimi rokmi, keď mala sladkých 19. Mnohí sa ale zhodujú, že v jej prípade sa zastavil čas a je stále rovnako krásna a štíhla.

Hoci má nižšia Andrea hraničnú výšku pre modeling, aj tak sa presadila:

​Andrea to dobre vie a tiež patrí k celebritám, ktoré výdatne zásobujú Instagram svojimi fotkami. Často viac odhaľujúcimi, ako zahaľujúcimi. Výnimkou nie sú ani fotky z jej letných dovoleniek.

Okrem fotiek v plavkách, neraz aj veľmi odvážnych, sa však Andrea rada prezentuje aj ako dobrá mama dcérky Vanessy a syna Daniela. Tentokrát jej to ale celkom nevyšlo. Zverejnila fotky, na ktorých sa jej deti hrajú v piesku. "Občas je fajn zabudnúť na všetky starosti , vrátiť sa do detstva a len tak si zablbnúť s deťmi a postaviť si niečo z piesku," napísala komentár k fotke.

Všetko by bolo dokonalé, ak by neopomenula jeden detail. Pri hre v tmavom piesku sa človek jednoducho od piesku zašpiní, presne ako jej deti. Andrea však nemala na rukách ani zrniečko. Jedna z komentujúcich ju na to aj upozornila. Andrea zareagovala trochu pomýlene: "Staviame priehradu z piesku. To sa s čistými rukami nedá moc dobre realizovať". Keď ju fanúšička upozornila, že je to práve ona, kto má úplne čisté ruky, už nereagovala.

To z nej, pochopiteľne, nerobí zlú matku, je to len memento, že ľudia sú všímaví a preto je lepšie nechať radšej niektoré fotky bez komentára. Inak môže prísť usvedčenie, že sa komentár celkom nezhoduje so skutočnosťou.

Súvisiace články

Najčítanejšie