Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Zatiaľ čo Rytmus sa stal otcom, jeho bývalka Dara TAKTO vyvádza!
Zdielať na

Zatiaľ čo Rytmus sa stal otcom, jeho bývalka Dara TAKTO vyvádza!

Archívna reportáž

Dara si naozaj nenechá ujsť žiadnu príležitosť, aby sa nepochválila. Čímkoľvek. Našťastie, obvykle sú to pozitívne veci. Teraz zapĺňa svoj Instagram fotkami z dovolenky, ktorú si užíva s dcérou Lolou.

Dara vyrazila neobvykle do európskej destinácie. Milovníčka exotiky zakotvila tentokrát na gréckom ostrove Kréta.

Dara cestovanie do exotiky vyslovene miluje:

​Spoločnosť jej robí nielen dcérka Lola, ale aj ich psík Foxinka. Neprejde deň, aby Dara nepridala fotku. A nielen jednu, z Kréty chrlí doslova záplavu fotiek. Hoci začalo to neveľmi radostným komentárom, keď speváčka použila dokonca aj vulgarizmus.

Nepeknú nadávku si vyslúžili cikády, ktoré ľudia obvykle na dovolenke vnímajú pozitívne, ako kolorit Stredomoria. Dara si zjavne nevie na hmyzie koncerty zvyknúť. Cikády sú ale zrejme jedinou poškvrnou pobytu na Kréte.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

A na Kréte práve zapadá slnko:)... Pozdravujeme vás z našej dovolenky, premiérovo v trojici, aj s našou milovanou Foxinkou??❤️ #girlsonholiday

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi),

Dara si užíva západy slnka, krásnu pláž s modrou vlajkou za čistotu, ale aj zrkadlo. Je to čudné? Určite nie pre Daru, ktorú každý pohľad do zrkadla zjavne inšpiruje k foteniu. "Moja cesta okolo zrkadla nemohla zostať nepovšimnutá," priznáva selfie maniačka Dara.

Speváčku v bikinách už videli jej fanúšikovia zo všetkých strán, no podľa komentárov s tým nemajú problém, naopak. Dara sa môže tešiť z desiatok pochvalných komentárov. Akurát jej nevyšlo videjko. "Je vidieť, že som neskúsený insta-kameraman, teraz som si všimla, že som si krásne usekla hlavičku," zavtipkovala na svoj účet hviezda.

Dara si užíva dovolenku v hoteli, kde ju stojí noc s raňajkami zhruba 500eur. Toľko mnohí platia za celý pobyt, no pravda je, že nie každý je už tridsať rokov hviezdou prvej kategórie, ako táto popová speváčka.

Súvisiace články

Najčítanejšie