Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Gottova najstaršia dcéra je zrelá žena, napriek tomu si od otca nechala kúpiť ešte aj TOTO!
Zdielať na

Gottova najstaršia dcéra je zrelá žena, napriek tomu si od otca nechala kúpiť ešte aj TOTO!

Archívna reportáž

Dominika Gottová má 46 rokov, je vydatá za fínskeho muzikanta a zdalo by sa, že musí žiť v blahobyte. Evidentne to tak ale nie je, skôr to vyzerá, že rátajú každé euro.

Karel Gott oslávil 80. narodeniny a chcel mať rodinu pokope. Na oslavu pozval aj najstaršiu dcéru Dominiku s manželom. A nielen to, všetko im aj zaplatil, píše portál ahaonline.cz.

Dominika sa ale posťažovala, že by rada ostala v Prahe aj dlhšie, ale nemá na to. "Najradšej by som ešte chvíľu ostala, ale bohužiaľ to nejde, hotely sú drahé," skonštatovala smutne dcéra legendy. Dodala, že si nemohli dať v hoteli ani raňajky, lebo boli pridrahé. Otec jej ale pritom poslal na letenky a ubytovanie 1000 eur. A nielen to.

Karel Gott oslávil jubileum skutočne veľkolepo:

Prvá prišla ponuka, že môžu s manželom ostať v Gottovej vile na Betramce. To odmietli. "Dominika chcela prísť len na tri dni aj napriek tomu, že jej manželia Gottovci navrhli, aby u nich v dome ostala s manželom ako dlho budú chcieť. To Dominika odmietla s tým, že by to mala ďaleko do centra, za zábavou," povedala hovorkyňa Gottovcov Aneta Stolzová.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Další krásné narozeninové setkání.❤️#happyfamily

Príspevok, ktorý zdieľa Karel Gott (@officialkarelgott),

Dominika sa navyše sťažovala, že má starý, tlačítkový telefón, ktorý nič nedokáže a nevie sa dostať ani na internet. Manželia Gottovci jej preto pribalili ešte jeden darček - dostala od nich najnovší Iphone. Dominika pritom od otca dostala zrejme veľmi štedré vyrovnanie za to, že sa údajne vzdala dedičstva v prospech Ivany.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie