Zatiahnuté
10°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Jasmina neporodila prirodzene! A TOTO je dôvod chirurgického zásahu!
Zdielať na

Jasmina neporodila prirodzene! A TOTO je dôvod chirurgického zásahu!

Archívna reportáž

Presne týždeň je už Jasmina Vrbovská Alagič mamou. Najkrajšie chvíle v živote sú ale trošku zatienené bolesťou, ktorú zrejme cíti. Môže za to spôsob, akým prišlo bábätko na svet.

Ženy, ktoré priviedli bábätko na svet cisárskym rezom, by vedeli rozprávať. Síce boli ušetrené akútnej bolesti pri pôrode, zato nasledujúce dni sú obvykle pomerne krušné.

Po cisárskom reze hovoria mnohé ženy o veľkej bolesti trvajúcej niekoľko dní a len pomalom hojení. Predsa len, prerezaných je sedem vrstiev tela. Tento chirurgický zákrok absolvovala aj Jasmina.

Nielen Rytmus, celá rodina Vrbovských je ako reklama na šťastie:

​Rozhodla sa ukončiť špekulácie, prečo podstúpila sekciu a na svojom Instagrame veľmi stručne oznámila dôvod. "Cisárak bol preto, pretože sa maličký neotočil, end of story," napísala čerstvá mama. Hoci nie je prirodzený pôrod bábätka otočeného koncom panvovým ničím nemožným, najmä pri chlapcoch sa na Slovensku pre istotu pristupuje k cisárskemu rezu.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Prvý týždeň mamou❤️ Milión veci nových, a vlastne si už ani nepamatate aké to bolo pred tým, bez neho... Dakujem Ti sestra moja, si tou najúžasnejšou pomocou v období po cisáraku❤️ a vlastne aj pred nim? @alexandra.alagic A tým sa dostávam k jednej z najčastejších otázok ktorým sa vôbec nevyhýbam, všetko sledujem pozerám a odpovede budem kúskovat nedá sa to naraz.. Cisárak bol preto, pretože sa maličký neotocil, end of story?‍♀️ PS: mojimi odpoveďami nechcem z môjho profilu urobiť materské diskusné fórum? ďakujem že to chapete A ešte ďakujem aj ľuďom s ktorými mam tu cest spolupracovať, napríklad tieto nádherné rúže mi ako gratuláciu poslali skveli ľudia zo @shuuemura_artofhair, dakujeeem? Krásny víkend ?

Príspevok, ktorý zdieľa Jasmina Alagič Vrbovská (@jasmina_alagic),

Žiadnu tvár plnú utrpenia ale pri Jasmine nevidno. Stále krásna a rozžiarená, nepriamo ale priznala, že to predsa len celkom ľahké nie je. "Ďakujem Ti, sestra moja, si tou najúžasnejšou pomocou v období po cisaráku a vlastne aj pred ním," napísala poďakovanie svojej sestre Alexandre, ktorá je aktuálne zrejme jej pravou rukou.

Podstatné je, že najhoršie stavy má už Jasmina iste za sebou a čakajú ju len krajšie a krajšie dni s bábätkom v náručí.

Súvisiace články

Najčítanejšie