Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Naozaj sa Gott vykašľal na narodeniny svojej dcéry?! Povedala, ako TO bolo!
Zdielať na

Naozaj sa Gott vykašľal na narodeniny svojej dcéry?! Povedala, ako TO bolo!

Archívna reportáž

Najstaršia dcéra Karla Gotta oslávila prednedávnom 46. narodeniny. Čakalo by sa, že otec bude medzi prvými, kto je bude gratulovať. Zdalo sa ale, že sa neozval vôbec.

Keď si Dominika Gottová v deň svojich narodenín prezrela zmeškané hovory, nebolo medzi nimi číslo jej otca, legendárneho speváka. Prekvapivo tam ale našla číslo jeho manželky Ivany.

Hovorí sa, že Ivana a Dominika nemajú ani zďaleka dobrý vzťah. Preto by bolo skôr prekvapením, ak by gratulovala Ivana a Karel nie. Dominika teraz pre Blesk.cz vysvetlila, ako to bolo.

Božský Kája to dokáže na pódiu stále roztočiť:

​Otec jej na narodeniny volal, hoci skutočne nie zo svojho mobilu. "Volal z Ivaninho čísla, pretože pri sebe nemal v tej chvíli telefón. A povedal, že mi posiela veľmi štedrý dar k narodeninám," povedala Dominika ako to bolo.

Prekvapením bolo ale aj to, že sa neobjavila na veľkolepej oslave otcovho jubilea, kde nechýbali mnohé najväčšie celebrity. A to vraj bol práve dôvod. "Bola určená len pre jeho kolegov z brandže. S rodinou sa stretne cez víkend a ja sa na tú oslavu teším," povedala Dominika.

​Ubezpečila, že s otcom majú dobrý vzťah a ak sa aj nedovolá, Karel jej vždy zavolá späť. Platí dcére a jej manželovi aj cestu na oslavu a hotel v Prahe, keďže prídu z Fínska, kde žijú.

Jediné, o čom Dominika nechcela hovoriť, je údajná dohoda, že sa vzdáva dedičstva v prospech Ivany, za čo jej mal otec jednorazovo vyplatiť vysokú sumu. Potvrdila len to, že k istej dohode skutočne došlo.

Súvisiace články

Najčítanejšie