Polojasno
11°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Odvekí rivali na jednom pódiu?! Vraj je všetko inak!
Zdielať na

Odvekí rivali na jednom pódiu?! Vraj je všetko inak!

Odvekí rivali, teda aspoň tak sa javili roky, v piatok vystúpili spoločne na jednom pódiu. Reč je o Kandráčovcoch a Kollarovcoch. Starý Tekov tak zažil naživo premiéru spoločnej pesničky o chlapcoch spod Tatier.

Lídri oboch kapiel svorne tvrdia, že údajné nepriateľstvo medzi kapelami nikdy nebolo, dôkazom je podla nich aj piatkové vystúpenie.

V Starom Tekove vystúpili kapely pred vypredaným hľadiskom, prišlo až 5 tisíc ľudí. Kopec dobrej hudby, svetelná šou a mnoho hitov. Na pódiu sa vystriedali najznámejšie kapely Slovenska, Kollárovci s Kandráčovcami.

​Na záver prišla skutočná hudobná lahôdka. Kollárovci s Kandráčovcami vystúpili spolu na pódiu. Ľudia si po prvýkrát vypočuli naživo ich spoločnú pesničku Chlapci spod Tatier.

Obe kapely spievajú ľudové piesne a dá sa povedať, že si delia rovnaké publikom. Hovorilo sa tak o tom, že medzi nimi panuje rivalita. "Je to svätá pravda, preto sme na spoločnom koncerte," povedal s humorom Tomáš Kollar. "Možno sa dnes ešte pobijeme, lebo zdravej rivality nikdy nie je dosť," vtipne dodal Štefan Kollar.

​"My sme nikdy nevnímali chalanov ako konkurenciu v tom zlom zmysle slova, s chlapcami sa poznáme od ich ranného nie detstva, ale mladosti," povedal o vzťahoch s Kollarovcami Ondrej Kandráč.

To, že obe kapely spolu naozaj vychádzajú, dokazuje aj ich spoločné turné.

Súvisiace články

Najčítanejšie