Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Kašle na šestonedelie? Ewa Farna sa ukázala po pôrode a hneď TOTO!
Zdielať na

Kašle na šestonedelie? Ewa Farna sa ukázala po pôrode a hneď TOTO!

Archívne video Archívna reportáž

Začiatkom júna priviedla speváčka Ewa Farna na svet synčeka Artuša. Odvtedy sa odmlčala a bolo jasné, že sa naplno venuje materským radostiam i starostiam.

Ewa prestala pridávať fotky na sociálne siete a venovala sa len bábätku a manželovi. Fanúšikovia si mohli povedať "konečne", keďže predtým to Ewa podľa niektorých až preháňala - koncertovala do posledného dňa.

Zdá sa ale, že už je späť. Ewa jednoducho neposedí a bez svojich fanúšikov zjavne nevie existovať. Neuplynulo ešte ani šesť týždňov od pôrodu a už sa postavila za mikrofón.

Takto hovorila pred časom Ewa o svojom manželovi:

"Dnes sme zahrali prvý koncert z novej show, veľmi ďakujeme ľuďom, aj organizátorovi za dôveru," napísala na Instagram. Dodala, že hoci koncertuje menej, ako iné roky, stále to ide. "Cítim sa totiž skvelo! Zastávam pravidlá, že žiadny extrém nie je dobrý, ako aj to, že šťastná mama - šťastné dieťa," vysvetľuje, prečo sa tak rýchlo vrátila na pódium.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Dnes jsme zahrali prvni koncert z nove show, moc dekujeme lidem ale i poradateli za duveru!?? Casto se ptate... Ikdyz je koncertu o hodne mene narozdil od minulych naslapanych let, hrajeme. Citim se totiz skvele. Zastavam pravidla: “zadny extrem neni dobry” a taky “stastna mama, stastne dite.” A dost se mi to zatim vyplaci❤️?. Materstvi je bezpochyby na prvnim miste (dnes poprve z 24h pouhych skandalnich 22,5h spolu?), a to se preci nemusi vylucovat s obcasnym koncertovanim. ? Existuji matky, ktere opravdu resi vetsi problemy nez ja?. Kazde dite je jine, proto se nesudme. A kazda mama at si dovoli takove tempo, na jake se citi?. A ano, je super mit kila navic pred otehotnenim, pak jste „zpatky ve forme” v podstate hned?????. #tadaa #koncert #ewafarna #materstvi #pozitivnipristup #jetoomindsetu #hubnutitehotenstvim #diteneniprekazkou #jdukojit #takcau #prodnesekstaci P.S. Jutro napisze po polsku???...

Príspevok, ktorý zdieľa Ewa Farna (@ewa_farna93),

Napokon, nejde o žiadnu osemhodinovú šichtu. Ewa si od bábätka odskočila skutočne len na chvíľu. "Materstvo je nepochybne na prvom mieste, dnes sme boli po prvýkrát z 24 hodín spolu LEN 22,5 hodiny," napísala Ewa. Takže koncertovanie sa podľa nej vôbec nemusí vylučovať s materstvom.

Na záver ešte pridala aj výzvu pre ľudí, ktorí majú na všetko názor, neraz odsudzujúci: "Každé dieťa je iné, preto sa nesúďme. A každá mama si dovolí také tempo, na aké sa cíti." Snáď si jej radu vezmú k srdcu.

Súvisiace články

Najčítanejšie