Polojasno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Kate a Meghan bok po boku ako kamarátky?! TOTO ich spojilo!
Zdielať na

Kate a Meghan bok po boku ako kamarátky?! TOTO ich spojilo!

Archívna reportáž

Človek si nemusí veľmi domýšľať, aby bolo jasné, že tieto dve nebudú asi nikdy najlepšie kamarátky. Dokonca sa hovorí, že dokázali rozoštvať aj bratov.

Kate a Meghan sú ako z iných planét. Kým jedna pôsobí ako profesionálna manželka následníka trónu, tá druhá sa to ešte len učí. A čo sa deje v zákulisí netuší poriadne nikto.

Kým ešte pred pár týždňami sa hovorilo o veľkej kríze medzi vojvodami z Cambridge a vojvodami zo Sussexu, ktorá mala vrcholiť chladným blahoprianím Harryho k Williamovým narodeninám, zrazu je všetko inak.

​Prítomnosť Williama a Kate na Archieho krste bola prvým dobrým znamením. Potom prišiel Wimbledon. Prítomnosť členov kráľovskej rodiny na jednom z najprestížnejších tenisových turnajov sveta je samozrejmosťou. Čakalo sa, či na finále ženskej dvojhry prídu Meghan a Kate naraz a kde budú sedieť.

Prišli a sedeli vedľa seba. Podľa fotky, ktorú zverejnili na oficiálnom Instagrame vojvodov zo Sussexu, sa dokonca výborne bavili a po kyslých úsmevoch nebolo ani stopy. Spoločnosť im robila napríklad aj legendárna československá tenistka Martina Navrátilová.

Vo finále zvíťazila Simona Halepová, čo zrejme zarmútilo Meghan, ktorá je veľkou kamarátkou s porazenou Serenou Williams.

Súvisiace články

Najčítanejšie