Polojasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Na prianie Karla Gotta sa hostia vykašľali. Niektorí došli bez daru, iní doniesli TOTO
Zdielať na

Na prianie Karla Gotta sa hostia vykašľali. Niektorí došli bez daru, iní doniesli TOTO

Archívna reportáž

V piatok oslávila najväčšia legenda medzi spevákmi Česka a Slovenska 80. narodeniny. Jubileum síce bude mať až o tri týždne, to mu ale nebránilo žúrovať už vopred. Spoločnosť mu robili najväčšie hviezdy.

Kúpiť darček človeku, ktorý má zrejme všetko, čo potrebuje, a ak aj nie, iste si to môže kúpiť, je veľmi ťažké. Preto sa Gottovci rozhodli, že to hosťom uľahčia. Nie všetci ale vzali prianie majstra na vedomie, píše portál blesk.cz.

V SMS správe od Gottovej manželky Ivany totiž stálo, že nemajú nosiť žiadne darčeky. Lucie Bílá sa rozhodla predsa len niečo doniesť, hoci išlo o darček skôr symbolický. Bílá je známa tým, že vyrába bižutériu a Karel od nej dostal prívesok s anjelom. "Aby ho ochraňoval na cestách. Karla požiadam, aby si ho vytiahol sám," smiala sa Lucie, prívesok totiž mala schovaný vo výstrihu.

Karel Gott je stále vo forme:

​Gottova rovesníčka, Eva Pilarová, tiež neprišla s prázdnymi rukami. Priniesla lahôdku - ruský kaviár. Ďalší z tzv. Golden Kids, čo bolo označenie pre najväčšie spevácke hviezdy 60. rokov minulého storočia, Václav Neckář, prišiel s prázdnymi rukami. "Ako dar som priniesol seba a rád Karlovi zaspievam," povedal pre Blesk Neckář.

Od baviča Richarda Genzera dostal oslávenec štetec, je totiž známe, že rád maľuje. "Dúfam, že to nikto nebude interpretovať, že som mu priniesol štetku," zasmial sa nad dvojzmyslom Genzer.

​Legendárna herečka Jiřina Bohdalová prišla s prázdnymi rukami, zato so zásadnou otázkou: "Snáď dnes konečne dostanem odpoveď, prečo si ma vlastne Karel nikdy nevzal. Ani neviem, či niekedy chcel. Dnes odo mňa dostane pusinku," povedala dobre naladená Jiřina.

​Oslava dopadla výborne, hostia zotrvali do neskorých nočných hodín. Ostáva dúfať, že podobne radostne oslávi Karel aj jubileum o 10 rokov.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie