Jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Veľká novina! Zuzana Plačková sa teší na prírastok do rodiny!
Zdielať na

Veľká novina! Zuzana Plačková sa teší na prírastok do rodiny!

Archívne video Archívna reportáž

Už je to sedem rokov čo sa vďaka reality šou Hotel Paradise stala Zuzana Plačková mediálnou celebritou. Nenechala si ujsť príležitosť a chytila šťastie za pačesy. Aj vďaka škandálom a nespočetným vylepšeniam sa udržala stále na očiach verejnosti.

Na Instagrame má Zuzana Strausz Plačková vyše 530 tisíc sledovateľov a je medzi TOP 10 Slovákmi na tejto sieti. Pri takomto počte followerov sa už dá aj celkom slušne zarobiť, najmä propagovaním výrobkov. A Zuzana o peniaze zjavne núdzu nemá.

Azda aj preto si môže dovoliť veľkú investíciu, akou kúpa domu nepochybne je. Už štvrtý rok je manželkou Reného Strausza a pomaly je čas sa usadiť v rodinnom hniezde a pomýšľať na založenie rodiny.

Zuzana takto avizovala ďalší zákrok na vylepšenie svojej podoby:

​Tak ďaleko ale zatiaľ manželia Strauszovci zájsť neplánujú, 27-ročná Zuzana sa na dieťa ešte necíti, ako hovorí, má ešte čas. Predsa len sa ale rodinka rozrastie. Akurát, že bábätko bude chlpaté a štvornohé.

​Zuzana na svojom Instagrame prezradila, aký vianočný darček dostane jej René. Hoci, slúžiť bude obom. Plánujú si totiž zadovážiť psíka bojového plemena, konkrétne staforda. Tento pes ale vyžaduje dôslednú a prísnu výchovu, Strauszovci teda budú mať príležitosť si vyskúšať, ako im vychovávanie ide.

Súvisiace články

Najčítanejšie