Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Jágr chcel rozchod s Veronikou utajiť! Pre TOTO ju prosil, nech nič nehovorí
Zdielať na

Jágr chcel rozchod s Veronikou utajiť! Pre TOTO ju prosil, nech nič nehovorí

Archívna reportáž

Už je to nejaká doba, čo Jaromír Jágr a Veronika Kopřivová netvoria pár. Nie je síce jasné, kedy presne sa rozišli, ale isté je, že to oznámili len pred zhruba týždňom.

Teraz je jasné už aj to, že dlhé mlčanie o konci vzťahu sa dialo z vôle hokejovej legendy. Až keď sa objavili fotky, podľa ktorých sa dalo dedukovať, že Veronika už má nový vzťah, prelomili obaja bývalí milenci bariéru mlčania.

Jaromír  Jágr sa po rozchode s 28-ročnou Veronikou vybral prvýkrát na veľkú spoločenskú akciu, akou oslavy jubilea Karla Gotta nepochybne sú. Ak by niekto čakal zarmúteného, zlomeného chlapa, bol by veľmi ďaleko od pravdy. Jaromír to má v hlave zjavne dávno upratané.

Jágr žije hokejom, nič sa na tom nemení ani krátko pred jeho päťdesiatkou:

​Pre blesk.cz sa rozhovoril, prečo rozchod tak dlho tajili. "Dôvod bol taký, že som nechcel riešiť môj osobný život počas play off našej baráže. Bál som sa, aby to nejako neovplyvnilo kabínu a náš cieľ. Vážim si, že to Veronika rešpektovala," povedal úprimne hokejový majster.

Veronike za spoločné roky aj verejne poďakoval: "Ďakujem, bola si super". Hoci to bola príjemná skúsenosť, údajne si to tak skoro zopakovať nechce. "Láska sa nedá plánovať, buď príde alebo nepríde. Padli na mňa isté povinnosti, čo sa týka organizácie a chodu klubu, nie je to jednoduché," hovorí so zodpovednosťou voči svojmu hokejovému klubu z Kladna Jágr. Veronika žije bezstarostne a tak už náhradu za Jaromíra má.

Súvisiace články

Najčítanejšie