Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Hrá sa na Meghan? Speváčka vraj tají narodenie dieťaťa
Zdielať na

Hrá sa na Meghan? Speváčka vraj tají narodenie dieťaťa

Archívne video

Ewa Farna by mohla každým dňom porodiť svoje prvé dieťa, ktoré čaká s členom svojej kapely, manželom Martinom Chobotom. Začínajú sa šíriť správy, že veľkú chvíľu už ale má za sebou a bábo je na svete.

Speváčka Ewa Farna si počas tehotenstva nedopriala žiadny dlhší oddych. Neustále koncertuje, lieta po svete a popri tom sa jej bruško utešene zväčšuje. Tehotenstvo ale trvá 40 týždňov a to sa môže zdať ako nekonečno. Najmä pre niektorých, ktorí začali šíriť zvesti, že Ewa narodenie potomka tají, píše portál blesk.cz.

Absolútne bez komentovania ohľadom pôrodu ale ostáva samotná 25-ročná nastávajúca mamička. Veľmi zvláštne načasovanie má aj jej plánované divadelné turné, ktoré má práve začať. Či už porodila, alebo porodí v najbližších dňoch, nebude to mať jednoduché, zladiť ešte v šestonedelí materstvo a prácu.

Takto Ewa odspievala cestovný poriadok:

​Ewe ale predsa len praskli nervy, keď do nej čoraz viac ľudí začalo rýpať, ako je to s tým pôrodom. "Zvedavosť ľudí by mala končiť tam, kde sa začína súkromie iných. Obzvlášť tých, ktorých ani osobne nepoznáme, alebo si jednoducho zásah do života neželajú. Každý má právo mať svoj PIN kód k účtu, plot okolo domu, alebo dvere do spálne," napísala Farna na Instagram.

Navyše, tehotenstvo a pôrod je výsostne intímna vec. "Myslime na to, keď sa budeme zase vypytovať na stav krčku maternice cudzieho človeka a čudovať sa, že to považuje sa jeho vec," dodala rezolútne.

Pravda sa ukáže už čoskoro, 14. mája sa má Ewa opäť postaviť pred publikum na koncerte. Bude iste na prvý pohľad jasné, či je bábätko ešte v brušku.

Súvisiace články

Najčítanejšie