Polojasno
11°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Sisa sa teší na letnú dovolenku. Prezradila destináciu
Zdielať na

Sisa sa teší na letnú dovolenku. Prezradila destináciu

Archívna reportáž

Slovenská speváčka Sisa Sklovská si leto plánuje poriadne užiť. Do diára preto zaradila aj dovolenku na gréckom Mykonose. Keď jej skončia pracovné povinnosti v Divadle Nová scéna, čaká ju však ešte koncert v Ríme.

"Počas osláv Cyrila a Metoda budeme 20. júna v Bazilike sv. Praxedy už po štvrtýkrát premiérovať slovenské dielo z pera Ľubomíra Horňáka a Mariána Brezániho. Tentoraz zhudobnili Majstra Pavla z Levoče," prezradila speváčka.

​Potom jej začnú prázdniny a vytúžená dovolenka.

"Ideme na Mykonos, ostrov plný zábavy a života. To je taká moja krvná skupina, tance, diskotéky a život," priznala Sklovská, ktorá more tento rok stihla už aj v máji.

"Bola som v Rumunsku, v Mamai na otvorení sezóny. Je to tam úžasné. Mamaia je veľmi populárna prímorská oblasť a ja mám k nej navyše veľmi osobný vzťah, pretože to je miesto, kde som bola ako šesťročná prvýkrát pri mori a naučila som sa tam dokonca plávať," vysvetlila svoj vzťah k letovisku charizmatická tmavovláska.

"A asi pred tromi rokmi vytvorili novú Mamaiu, to sa nedá ani opísať. Všetko je tam nové, podniky, nenormálne night cluby. Ťažko mi o tom hovoriť, treba to len vidieť a zažiť," poznamenala speváčka.

V Grécku si však napriek svojej obľube v nočnom živote plánuje vychutnať aj tamojšiu prírodu.

"Dovolenka pre mňa určite nie je len o tom prísť niekam na pláž a bezmocne tam ležať. To by ma nebavilo. Ja nemám problém s ničím, zoberiem batoh a idem spať aj pod stan," uviedla.

Súvisiace články

Najčítanejšie