Skoro jasno
14°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Keď jedno manželstvo nestačí...
Zdielať na

Keď jedno manželstvo nestačí...

Hovorí sa, že dvakrát do tej istej rieky nevstúpiš. Niektoré celebrity ale bez svojich polovičiek po rozvode nedokázali vydržať a nanovo sa zosobášili. Pozrite sa na nepoučiteľné páry, ktoré si dali opakovanú šancu.

Hviezda Pobrežnej hliadky Pamela Anderson (50) nemala na mužov šťastie prakticky nikdy. Po rozvode s násilníkom Tommym Lee a Kidom Rockom sa vydala za Ricka Salomona. A to hneď dvakrát. Prvýkrát v roku 2007 až 2008, druhýkrát sa pred oltárom zišli v roku 2014. Stačilo im ale pár mesiacov a búrlivý pár sa opäť rozviedol. 

Americký miliardár a vizionár Elon Musk (46) má za sebou vzťahy s herečkami Cameron Diaz či Amber Heard. Najbližšie však mal k menej známej kolegyni Talulah Riley, s ktorou sa oženil dvakrát. Prvýkrát boli manželmi v rokoch 2010 až 2012, po krátkom odlúčení v roku 2013 opäť išli pred oltár. Už dva roky sú ale rozvedení. Znovu.

​Aj herečka Melanie Griffith (60) si svadbu zopakovala. A to konkrétne s hercom Donom Johnsonom. Prvú svadbu mali v roku 1976. V ten istý rok sa aj rozviedli.

Ďalšiu šancu si dali v roku 1989 a vydržali spolu sedem rokov. Melanie medzitým stihla prežiť osemročné manželstvo s Antoniom Banderasom. Ani s ním už ale nie je.

Jednoznačnou kráľovnou svadieb je herecká ikona Elizabeth Taylor. Tá sa dovedna vydávala osemkrát. Dvakrát za hereckého kolegu Richarda Burtona.

Prvýkrát mu áno povedala v roku 1964, kedy mala za sebou už štyri stroskotané maželstvá. Vydržali spolu desať rokov. Následne sa rozviedli, ale nasledujúci rok si opäť sľúbili vernosť. Druhý pokus netrval ani rok.

Súvisiace články

Najčítanejšie