Oblačno
Bratislava
Rudolf
17.4.2024
Pamela našla liek na menopauzu, starnutie ale zastaviť nedokáže
Zdielať na

Pamela našla liek na menopauzu, starnutie ale zastaviť nedokáže

Herečka Pamela Anderson (50) pochopila, čo znamená byť osamelý. Hviezda seriálu Pobrežná hliadka má dvoch dospelých synov. Obrovský opustený dom v Los Angeles, menopauza a päťdesiatka urobili svoje. Našla však najlepší liek v podobe mladého milenca.

"Uvarila som večeru a nikto neprišiel. Bola som osamelá, mala som pocit, že som skončila. Zrazu som sa ocitla v prázdnom hniezde. Hormóny, návaly, zmeny nálad. Všetko to na mňa prišlo naraz. Potrebovala som zmenu," povedala Pamela Anderson.

Herečka priznala, že si našla mladšieho partnera najmä preto, aby sa doma necítila sama. Už niekoľko mesiacov žije s francúzskym futbalistom Adilom Ramim (32). 

Stretli sa vlani v Monaku na Veľkej cene a od tej doby spolu randia.​​

Obaja sú zamilovaní a spokojní. Anderson sa dokonca odsťahovala z Miami do Marseille. Vekový rozdiel jej nijako neprekáža. 

​Pamela mala dokopy troch manželov. Posledného si zobrala dvakrát. S hudobníkom Tommym Lee má dvoch synov. Manželia sa preslávili domácim pornom, ktoré im niekto ukradol a objavilo sa na internete. 

Pamelu preslávil seriál Pobrežná hliadka: 

Druhým manželom bol rovnako hudobník Kid Rock. Dvojica pred svadbou niekoľkokrát zrušila zásnuby. Štyri mesiace po svadbe si dali zbohom.

Tretiu svadbu mala Anderson s profesionálnym hráčom pokru Rickom Salomonom. Rozišli sa dva mesiace po svadbe. Potom sa dali znovu dokopy, ale ani to nepomohlo. Od roku 2015 bola Pamela oficiálne slobodná.

Najnovšie zábery Pamely, ktorá bola tvárou na Paris manga & sci-fi show, sú toho dôkazom, že ani niekdajšia kráska vek nezastaví:

Súvisiace články

Najčítanejšie