Zatiahnuté
Bratislava
Marek
25.4.2024
Fanúšikovia drsne zaútočili na Bílú! TOTO si myslia o jej vzťahu so zajačikom
Zdielať na

Fanúšikovia drsne zaútočili na Bílú! TOTO si myslia o jej vzťahu so zajačikom

Množstvo ľudí Lucii Bílej vzťah s mladým fitness trénerom praje. Nájdu sa však aj takí, ktorí speváčku nešetria a odkazujú jej jasne: Nepoužívaš mozog!

Mladík sa chce podľa ich slov iba zviditeľniť. "Je mladý, ale to je všetko. Lucie vyzerá ako jeho matka," začala jedna s diskutujúcich na sociálnej sieti. "Oveľa mladší muž? Jednoznačne zlatokop," napísala ďalšia. 

Podľa ďalšieho diskutujúceho nie je vzťah ženy s o generáciu mladším mužom v poriadku. "Peniaze a sláva sú silné afrodiziakum. Každý sa chce mať v živote dobre, aj ten chlapec z fitka," stojí v ďalšom komentári.

Niektorí fanúšikovia majú jasno a dopredu vedia, ako tento vzťah dopadne. Chlapec si podľa nich užije pár týždňov slávy a Lucie pár týždňov kvalitného sexu. "Takých ešte bude," myslí si jeden z fanúšikov. 

​Lucie je z hodnotenia svojho vzťahu sklamaná. "Čítala som všetky tie správy. Dovolila som si byť šťastná," povedala smutne, ale zároveň dodala, že tisíce fanúšikov ju naopak podporujú a novú lásku jej prajú. To ju vraj hreje oveľa viac ako nenávistné komentáre.

A láska aj hory prenáša a tak sa preniesla aj cez ich vekový rozdiel. Radek si s Luciou nezačal pre jej slávu, ale z úplne iného dôvodu. "Som tu od toho, aby som chránil náš český poklad," prezradil v priamom prenose v jednom rádiu. Ďalšie rozhovory odmieta poskytovať.

Súvisiace články

Najčítanejšie