Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Prečo si Lucie Bílá vyberá mladších partnerov?
Zdielať na

Prečo si Lucie Bílá vyberá mladších partnerov?

Pre niekoho to bolo prekvapenie, pre niekoho zasa nie. Každopádne, v nedeľu svetlo sveta uzrela informácia, že speváčka Lucie Bílá (50) už viac nie je sama. Po jej boku sa objavuje urastený fešák, fitness tréner Radek. Keď sa pozrieme do minulosti, zistíme, že česká slávica má slabosť pre vyšších, ale hlavne mladších chlapov, ideálne so strniskom.

Pred trénerom randila Bílá päť rokov s Petrom Makovičkom. Ten bol takisto urastený, fyzicky zdatný a tiež oveľa vyšší, než je speváčka sama. Spomeňme si aj na speváka Václava Noida Bártu, ktorého si dokonca vzala za manžela. Vydržali spolu dva roky, píše Super.cz.

Fitness fešák Radek je podľa niektorých ženských fanúšičiek zatiaľ číslom 1. Do vzťahu ju ale dotlačil on, pevne však veríme, že nie fyzickou silou, ktorú má určite na rozdávanie. 

​Bílá má slabosť pre mladších mužov a odôvodňuje to tým, že mladí majú väčšiu kuráž než páni v jej veku. "Život je krásny, keď má človek lásku. Trvalo dlho, kým ma prehovoril a ja mu ďakujem za to, že bol taký trpezlivý, pretože to stojí za to," uviedla zamilovaná diva.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie