Jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Zbalil Bílú, skončil v práci a nasťahoval sa k nej
Zdielať na

Zbalil Bílú, skončil v práci a nasťahoval sa k nej

Česká slávica Lucie Bílá je po dlhom čase opäť zamilovaná. Podľahla o 17 rokov mladšiemu fitness trénerovi Radkovi (33).

Speváčka sa dlho bránila láske. Po niekoľkých nevydarených vzťahoch možno ani nedúfala, že by mohol prísť Pán Božský. Zdá sa však, že je opäť šťastná a to po boku mladého fitness trénera.

Párik sa zoznámil na obnovenej premiére Carmen. "Utekala som pred ľuďmi a schovala som sa za najväčšieho muža v miestnosti. Zareagoval veľmi pekne, a tak som sa jemu a jeho maminke predstavila," povedala Bílá Blesku.

Svalnatý fešák jej už v októbri 2015 nebol ľahostajný. Dokonca sa hovorí, že mu speváčka strčila do ruky vizitku. Podľa jej slov to ale bolo presne naopak. "To on dal vizitku mne. V tej chvíli som netušila, že sa mi zmení život," zverila sa. 

​Stále jej bol nablízku. A aj napriek tomu, že ho dlho odmietala, nenechal sa odradiť. "Bol milý, trpezlivý a okuzľujúci. Na konci minulého roka som prestala odolávať a podľahla som," dodala. Speváčka s mladíkom dokonca žije v jednej domácnosti. Lucie vždy chcela veľkú rodinu a teraz ju vďaka Radkovi má. 

​Ten ju sprevádza naozaj všade. Robí jej šoféra, bodyguarda. Ako fitness tréner si dal poriadne dlhú dovolenku. A možno sa už k svojej profesii nevráti a bude profesionálnym partnerom slávnej speváčky.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie