Skoro jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Robbie Williams: Dnešné hviezdy sú nudné, pretože nedrogujú
Zdielať na

Robbie Williams: Dnešné hviezdy sú nudné, pretože nedrogujú

Britský spevák Robbie Williams (43) v minulosti niekoľkokrát priznal, že ho drogy takmer priviedli do hrobu. Dlhé roky síce abstinuje, ale to, že užíval drogy, neľutuje. Dokonca ho znepokojujú dnešné popové hviezdy, ktoré sú podľa neho nudné a správajú sa až príliš slušne.

"Boli sme inc sorta. Nadávali sme si, ohovárali, potrebovali sme rozprávať isté veci, aby sme boli zaujímaví. Nemyslím si, že sa to dnes deje. Všetci očakávali, že budeme opití a budeme mať v sebe kokaín. Ľudia to dnes nerobia, je to zvláštne. A ak to aj robia, vyzerajú smutne. Myslím, že je to kvalitou drog. Čo sa dá teraz dostať? Ketamín? Alebo som mimo?" rozčuľoval sa dvojnásobný otec v nedávnom rozhovore.

Stále sebavedomý

Williams priznáva, že množstvo vecí, ktoré o sebe novinárom prezradil, robil účelovo. Vždy chcel, aby sa o ňom veľa písalo, aby fanúšikovia nezabudli. Robí to dodnes. Súčasná generácia by si ho bez škandálov ani nevšimla. 

"Veľmi rád bavím iných. Mám obmedzené schopnosti a sám zisťujem, že hovorím veci, ktoré s odstupom času vnímam ako nesprávne. Snažím sa byť v daný moment zábavný. Ale je tu toľko nudných a neutrálnych umelcov, že nie je ťažké vyniknúť," dodal sebavedome. 

​Red pár mesiacmi sa posťažoval, že mu drogy chýbajú a on by rád zažil nejakú bujarú noc, kedy by s kamarátmi tancoval až do rána. Má ale strach, aby opäť nespadol do závilosti. O drogách už iba sníva. Veď našťastie, čo by na to povedala jeho manželka a dve deti?

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie