Skoro jasno
14°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Manželka Robbieho Williamsa predstiera orgazmus
Zdielať na
Hudba

Manželka Robbieho Williamsa predstiera orgazmus

Bývalá herečka a súčasná manželka speváka Robbieho Williamsa (42) Ayda Field (37) priznala, že ju jej dve deti natoľko zamestnávajú, že okrem starostlivosti o ne nemá čas na nič iné. Býva taká unavená, že niekedy predstiera orgazmus, aby mohla ísť po milovaní rovno spať.

Slávny manželský pár sa rád na sociálnej sieti chváli tým, že mu to vo vzťahu maximálne klape. Spevákova manželka Ayda ale v programe Loose Women naznačila, že občas musí pretrpieť manželove chúťky na sex, aby mala následne pokoj a mohla odpočívať.

"Predstierala som veľa orgazmov. Ale nie len s Robbiem, aj v iných vzťahoch, ktoré som mala pred ním. A keby ich občas predstieral aj on, nemala by som mu to za zlé," celkom otvorene priznala matka dvoch detí. 

Netušila však, že Robbie je v zákulisí a celý rozhovor si vypočul. Akonáhle sa objavil za jej chrbtom, poriadne sa zľakla. "No a čo? Mám dve deti a som unavená. Som rada, keď si v pokoji dokážem vypiť čaj a pustím si televíziu," zasmiala sa. 

Pretvárka nemá zmysel

Jej manžel bol ale rád, že neklamala a celému svetu povedala pravdu. "Miláčik, to je v poriadku. Milujem ťa. Nemal som ani tušenie, že orgazmy predstieraš. Môžeme si to natrénovať. Čo napríklad dnes v noci?" vyhlásil Robbie.

Pretvárka nemá podľa bývalej herečky zmysel. Povie všetko, čo má na srdci. "Nie som jediná na svete, ktorá to rieši. Robíme to všetci. A je dobré, keď sa dočítam alebo počujem, že v tom nie som sama. Rozprávať o tom, aké je všetko doma dokonalé, je predsa absurdné," dodala.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie