Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
FOTO: Mojsejová ulovila zajačika. Ten má od Braňa poriadne ďaleko!
Zdielať na

FOTO: Mojsejová ulovila zajačika. Ten má od Braňa poriadne ďaleko!

Najznámejšia košická podnikateľka, Nora Mojsejová (58), má už roky problémy so zákonom. Zdá sa, že poslednú dobu si z nich až takú ťažkú hlavu nerobí. Starosti by jej mal pomáhať prekonávať priateľ Marko (27) z Nitry.

Nora Mojsejová bola roky manželkou kontrovezného speváka Braňa Mojseja. Po mnohých problémoch, ktoré ich vzťah sprevádzali, si dvojica z Pereša dala zbohom. Do života podnikateľky po rozvode vstúpil nový muž, informoval denník Nový Čas.

Zdroj z jej okolia potvrdil, že Nora žiari šťastím práve vďaka novému objavu. Ide o Nitrančana Marka Bediho. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby nemal o tridsať rokov menej ako známa Košičanka. Svalnatý mladík je samé tetovanie a už z diaľky z neho vyžaruje rešpekt. Zdá sa, že si Nora našla ochrancu. 

Facebook/Marko Bedi

Mojsejová priateľa pred verejnosťou dlhšie tajila. V stredu sa však rozhodla identitu zajačika odhaliť. "Je to Marko," smeje sa. Ten má nesmiernu záľubu v luxusných autách a fittness.

Facebook/Marek Bedi

Pod spoločnou fotkou, ktorú Bedi uverejnil na sociálnej sieti, sa objavilo nespočetné množstvo komentárov. Medzi inými padla aj otázka ohľadom svadby. "Nech si každý utvorí svoj vlastný názor," vyhlásila.

Súvisiace články

Najčítanejšie