Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
TOTO dostane priateľ Seleny Gomez na Valentína!
Zdielať na

TOTO dostane priateľ Seleny Gomez na Valentína!

Nie je to tak dávno, čo na verejnosť prenikla informácia o vzťahu medzi bývalkou Justina Biebera, speváčkou Selenou Gomez (24) a kanadským spevákom The Weekndom (26). Teraz sa už dokonca vie, čo nový priateľ mladej speváčky dostane. Páni, pozor, budete závidieť!

Už je to pár týždňov, čo sa fanúšikovia popu a rnb potešili. Vznikol nový hviezdny pár v podobe krásnej Seleny Gomez, ktorá kedysi patrila Justinovi Bieberovi a kanadského speváka The Weeknda.

Prvé spoločné fotografie od paparazzov na seba nedali dlho čakať. Teraz dokonca vyplávalo na povrch, ako to u nich bude so sviatkom zamilovaných. 

Instagram

​Každý dobre vie, že zvlášť Američania Valentína prežívajú o čosi viac ako zvyšok sveta. Rovnaký názor na dôležitosť tohto sviatku lásky má zrejme aj Selena Gomez. Tá pre svoju novú lásku zadovážila taký luxus, že vám padne sánka. No, predovšetkým zrejme mužom. 

The Weeknd sa má veru na čo tešiť. Speváčka mu na dôkaz svojej lásky a zamilovanosti mala kúpiť jeho vysnené auto značky Aston Martin alebo Bugatti. Nuž, The Weeknd si vedel vybrať.

Súvisiace články

Najčítanejšie