Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Hana Gregorová: Vydávať sa nebudem!
Zdielať na

Hana Gregorová: Vydávať sa nebudem!

Herečka Hana Gregorová (64) s mladým priateľom patrili k hosťom slávnostnej premiéry muzikálu Ples upírov. Pár sa už dlhšie v spoločnosti neobjavoval a objavili sa špekulácie, že išli od seba.

"Chodíme spolu všade možne, ale nie všade sú médiá," uistila Gregorová novinárov. Spoločne s priateľom Ondřejom Koptíkom prijali pozvanie na premiéru muzikálu. Herečka bola na predstavenie zvedavá. "Videla som ho vo Viedni, musím povedať, že toto sa mi páčilo viac," nešetrila slovami chvály Gregorová a jej priateľ iba pritakával.

Pár sa vôbec neskrýva, naopak milenci sú stále spolu a podľa slov Gregorovej je všetko zaliate slnkom. Rôzne fámy, ktoré o ich vzťahu od začiatku kolujú, hádže herečka za hlavu. "Keby som bola slabšia povaha, asi by som skočila z mosta. Ale vravím si, že ma nedostanú. A priateľa trénujem, už to všetko pochopil," dodala s úsmevom.

​Ondřej nesmie nikomu nič povedať. Vraj je taký dobrák, že si myslel, že sú všetci novinári dobrí. Ani samotná Gregorová sa už ku všetkému stavia striedmo. "K zásnubám sa už, prosím, nevracajte. Svadba samozrejme nebude. Nie je dôvod, aby bola," uviedla.

Súvisiace články

Najčítanejšie