Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Milenec Georgea Michaela mal čakať hodinu, kým zavolal pomoc
Zdielať na

Milenec Georgea Michaela mal čakať hodinu, kým zavolal pomoc

Deň po Vianociach, 25. decembra 2016, zomrel legendárny britský spevák George Michael. Jeho náhla smrť je opradená radom nejasností, ktoré postupne vychádzajú na povrch. Unikol záznam hovoru medzi milencom speváka Fadim Fawazim (43) a tiesňovou linkou. Čo sa dialo poslednú hodinu predtým, než prišla k Michaelovi pomoc?

"Nedýcha. Je v posteli, studený a modrý. Je úplne stuhnutý," popisoval vydesený Fadi Fawaz operátorke na tiesňovej linke 999, keď sa mu nedarilo svojho partnera priviesť k vedomiu. 

Prvý to vedel milencov synovec

Na otázku, či bola jeho smrť očakávaná, odpovedal: "Nie, nie, nie, nie, nie, nie. Čakal som celé hodiny, ale on sa neprebral. Šiel som ho zobudiť, ale on bol preč, odišiel..." Fawaz priznal, že na Michaela rozprával celú hodinu, ale neodpovedal  mu. "Niekto sem príde, však áno?" pýtal sa vystrašene. 

Britským médiám sa ozval aj jeho synovec Josh Fawaz (28). Fadi mu údajne zavolal hneď po tom, čo volal na políciu. V prvej chvíli, keď si začal pripúšťať, že spevák je mŕtvy, povedal synovcovi: "Ach bože, myslím, že zomrel!" Mladík bol vôbec prvý, kto sa o spevákovej smrti dozvedel. 

"Nikdy som nepočul dospelého muža takto plakať. Fadi mi zavolal a pýtal sa, čo bez neho teraz bude robiť. Trávili spolu takmer každý deň šesť rokov. Bol zničený, vedľa Georgea preplakal celé hodiny," popísal synovec. 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie